Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:
Pris hos LEGO.com:
1 319,90

LEGO City Space Port 60350 Måneforskningsstasjon

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 960,-
På lager
SKU
02222-27
   

Med det NASA-inspirerte lekesettet LEGO® City Måneforskningsstasjon (60350) er det duket for gøyale oppdrag i rommet. Settet har mange autentiske detaljer fra virkelighetens romfartøy og utstyr, inkludert et månelandingsfartøy, en VIPER robotutforsker, og en kuppelformet oppholdsmodul med laboratorier, garasje og luftsluse. Det inneholder også seks astronaut-minifigurer og kan kombineres med andre sett i LEGO City Space serien for enda mer moro i verdensrommet.

Bygge- og lekemoro for barn fra sju år og oppover

LEGO settet inkluderer en trykket byggeveiledning og interaktive, digitale byggeinstruksjoner. Den digitale veiledningen i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger.

En verden full av fantasifull lek

Lekesett i LEGO City Space serien inkluderer modeller med mange funksjoner, som er inspirert av virkelige NASA-maskiner, -kjøretøy og -romfartøy, samt gøyale astronaut-figurer som inspirerer til spennende frilek basert på ekte romreiser.

 • LEGO® City lekesett med romfartstema – LEGO City Måneforskningsstasjon (60350) har mange NASA-inspirerte detaljer som inviterer til fantasifull lek i verdensrommet.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en kuppelformet måneforskningsstasjon og romfartøy, inkludert et månelandingsfartøy, en Skycrane-drone, en VIPER robotutforsker og en månebuggy, samt seks astronaut-minifigurer.
 • Designet for kreativ lek – denne måneforskningsstasjonen inkluderer en kuppelformet oppholdsmodul med botanikklab og garasje på bakkenivå, forskningslab, luftsluse og dokkingtunnel-moduler.
 • En gave for spesielle anledninger – denne LEGO® City romleken kan gis til bursdag, jul eller som overraskelse til barn og romfartsentusiaster fra sju år og oppover.
 • Forskningsstasjonens størrelse – ferdig bygget er den 13 cm høy, 40 cm bred og 25 cm dyp.
 • Inkluderer tilbehør til LEGO® minifigurer. Måneforskningsstasjonen inkluderer gøyalt tilbehør som inspirerer til fantasifull lek, inkludert utstyr for skanning av månens overflate, planter, kopper og hjelmer.
 • Interaktiv, digital veiledning følger med – med appen LEGO® Building Instructions for smarttelefon og nettbrett kan barn zoome, rotere og vise modeller fra alle vinkler mens de bygger.
 • Styrk barns kreative ferdigheter – LEGO® City Space leker er inspirert av virkelige maskiner, kjøretøy og romfartøy fra NASA, og inspirerer til og kreativ gøyal frilek basert på ekte hendelser.
 • Fokus på kvalitet – alle LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med – slik har det vært siden 1958.
 • Med sikkerhet i høysetet – LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 786
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell60350
EAN5702017161792
MerkeLEGO
LEgo City Space Port måneutforsker sett med botanikklab og soveområder LEgo City Space Port måneutforsker sett med botanikklab og soveområder

Ikonisk habitatmodul

Utbrettbar kuppel med botanikklab og soveområder.

Lego City lekesett med vitenskapslab Lego City lekesett med vitenskapslab

Romlaboratorie

Barn kan utføre mikroskopisk utforskning i vitenskapslab-en.

Lego City forskningsstasjon på månen med kule funksjoner Lego City forskningsstasjon på månen med kule funksjoner

Kule funksjoner

Trykk på knappen for å aktivere månelanderens booster.

LEgo City Lunar sett med VIPER-inspirert månefartøy LEgo City Lunar sett med VIPER-inspirert månefartøy

VIPER-inspirert månefartøy

Send ut måneutforskeren på søken etter måneis.

Lego City måneforskningsstasjon med skycrane-drone og mystisk lego-meteoritt Lego City måneforskningsstasjon med skycrane-drone og mystisk lego-meteoritt

Skycrane-drone

Send inn skycrane for å plukke opp den mystiske meteoritten.

Lego City SPace Port måneutforskning romstasjon med månebuggy og rover Lego City SPace Port måneutforskning romstasjon med månebuggy og rover

Månebuggy

Sjekk ut buggy-ens kule plog for tung månearbeid.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.