Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
1 899,90

LEGO City Space Port 60351 Utskytingsbase

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 272,-
På lager
SKU
02222-28
   

Lekesettet LEGO® City Utskytingsbase (60351) inkluderer mange realistiske, NASA-inspirerte, inkludert et digert utskytingstårn og en rakett med plass til to astronauter og et letekjøretøy. Settet inneholder også et detaljert observatorium og kontrollsenter for rakettutskyting samt en servicebil, en drone og seks minifigurer for gøyal rollelek. For enda mer moro kan settet kombineres med andre sett i den populære LEGO City Space serien med leker.

Digitale byggeinstruksjoner for barn fra sju år og oppover

LEGO lekesettet inkluderer en trykket byggeveiledning og interaktive, digitale byggeinstruksjoner. Den digitale veiledningen i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger.

LEGO City – en verden full av kreativitet

LEGO City Space leker inkluderer modeller med mange funksjoner, som er inspirert av virkelige NASA-maskiner, -kjøretøy og -romfartøy, samt gøyale astronaut-figurer som inspirerer til fantasifull og realistisk lek inspirert av verdensrommet.

 • LEGO® City lekesett med romfartstema – LEGO City Utskytingsbase (60351) inneholder flere NASA-inspirerte leker som innbyr til fantasifull lek.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en rakett, et utskytingstårn, et detaljert observatorium og kontrollsenter for rakettutskyting samt en servicebil, letekjøretøy, drone og seks minifigurer.
 • Designet for kreativ lek – barn kan betjene tårnheisen for å frakte astronautene opp til ombordstigningsrampen og finne på gøyale historier i observatoriet og rakettutskytingssenteret.
 • En gave til barn og romfartsentusiaster – denne LEGO® romfartsleken kan gis i bursdags-, jule- eller overraskelsesgave uansett anledning, og passer for spirende astronaut fra sju år og oppover.
 • Rakettens størrelse – ferdig bygget er lekeraketten, inkludert hjelpemotorer, 42 cm høy og 11 cm bred.
 • Gøyalt tilbehør – lekesettet inneholder masse LEGO® minifigurtilbehør, inkludert et letekjøretøy med lyskloss-lekelaser som lyser rødt (batteri følger med).
 • Inkluderer en interaktiv, digital veiledning – med appen LEGO® Building Instructions for smarttelefon og nettbrett kan barn zoome, rotere og vise modeller fra alle vinkler mens de bygger.
 • Styrk barns kreativitet – LEGO® City Space leker er inspirert av virkelige maskiner, kjøretøy og romfartøy fra NASA, og inspirerer til og kreativ gøyal frilek basert på ekte hendelser.
 • Med fokus på kvalitet – alle LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært siden 1958.
 • Med sikkerhet i høysetet – LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1010
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell60351
EAN5702017161808
MerkeLEGO
Lego City NASA-inspirert rakettutskytningssenter Lego City NASA-inspirert rakettutskytningssenter

Som de ekte sakene!

Rakettutskytning lekesett med realistiske NASA-inspirerte detaljer.

Med flertrinnsrakett - kapsel, lasterom, drivstofftank og boostere Med flertrinnsrakett - kapsel, lasterom, drivstofftank og boostere

Flertrinnsrakett

Rakett med kapsel, lasterom, drivstofftank og boostere.

Utskytningstårnet har heis til astronautene Utskytningstårnet har heis til astronautene

Utskytningstårn med heis

Fungerende heis tar astronauter til avgangs gangveien.

Observatorie kan åpnes for å avsløre teleskop og arbeidsstasjon Observatorie kan åpnes for å avsløre teleskop og arbeidsstasjon

Et øye på stjernene

Observatoriet åpnes for å avsløre et teleskop og arbeidsstasjon.

KOntrollsenter hvor barn kan forberede til utskytning KOntrollsenter hvor barn kan forberede til utskytning

Kontrollsenter 

Barn kan forberede seg til utskytning på det kule kontrollsenteret.

Med kul service kjøretøy med plass til 4 minigifurer og mer Med kul service kjøretøy med plass til 4 minigifurer og mer

Tjenestebil

Kule kjøretøy med rom til 4 minifigurer og mer.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.