Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Wildlife 60301 Dyreredningstjenestens terrengbil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 446,-
På lager
SKU
06212-7
   

Lekesettet LEGO® City Dyreredningstjenestens terrengbil (60301) kan barn utføre heltedåder med Jessica Sharpe fra TV-serien LEGO City Adventures, og resten av teamet. Settet inneholder også en løve, en løveunge og en slange med egg. Med elvekulissene, lekevannskuteren og firehjulstrekkeren er alt klart for spennende dyreredningsoppdrag.

Moro for hele familien

Med LEGO 4+ sett kan barn oppleve timevis med moro sammen med venner og familie. Hvert sett leveres med en enkel byggeveiledning og et startkloss-element for å hjelpe unge byggere i gang. 4+ sett har dessuten Instructions PLUS – en funksjon i appen LEGO Building Instructions. Den interaktive byggeveiledningen har zoom- og rotasjonsfunksjoner som gjør at byggingen går som en lek.

Den fantastiske LEGO City verdenen

LEGO City lekesett med dyrelivtema tar barn med på spennende eventyr blant kjente dyr, i realistiske omgivelser, i kule kjøretøy og sammen med inspirerende figurer som fremmer fantasidrevet rollelek inspirert av virkeligheten.

 • Lekesettet LEGO® City Dyreredningstjenestens terrengbil (60301) er perfekt for barn fra fire år og oppover som elsker dyr og fantasidrevet lek, og for alle som liker TV-serien LEGO City Adventures.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en firehjulstrekker, vannskuter og et savannemiljø, og dessuten minifigurer av Jessica Sharpe, en skogvokter og en utforsker, pluss figurer av en løve, løveunge og slange.
 • Barn kan aktivere funksjonen som får broen til å klappe sammen, styre terrengbilens vinsj og skape realistiske dyrehistorier med ikoniske dyr og Jessica Sharpe, kjent fra TV-serien LEGO® City Adventures.
 • En flott gave til bursdager og andre anledninger. Barn fra fire år og oppover kan leke i timesvis, og settet kan også kombineres med andre LEGO® City sett med dyrelivtema for flere dyreinspirerte eventyr.
 • Ferdig bygget er dyreredningstjenestens terrengbil over 6 cm høy, 14 cm lang og 7 cm bred.
 • Inkluderer LEGO® tilbehør som slange-egg, slangegriper, to kasser, kikkert, walkie-talkie, kamera, bein, flaske, pø se og hårbørste.
 • Dette LEGO® 4+ lekesettet inneholder trykte og digitale byggeinstruksjoner samt et startklosselement som gjør at også nybegynnere kan bygge LEGO leker på egen hånd.
 • Med LEGO® City lekesett med dyrelivtema kan barn utvikle selvtillit og viktige ferdigheter mens de leker og finner på spennende historier og kulisser som gjenspeiler virkeligheten på en morsom måte.
 • Alle LEGO® City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • Alle LEGO® deler testes grundig for å sikre at alle byggesett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 157
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell60301
EAN5702016911923
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.