Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Wildlife 60302 Dyreredningsoperasjon

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 791,-
Få igjen på lager
SKU
06212-8
   

Lekesettet LEGO® City Dyreredningsoperasjon (60302) inneholder flere modeller og flotte funksjoner, deriblant et kult helikopter med vinsj, beltevogn, savannemiljø med jordskredfunksjon og et veterinærkontor. Med elefanter, krokodille, ape og redningsteam ligger alt til rette for endeløse lekeopplevelser.

Bygge- og lekemoro for barn fra seks år og oppover

LEGO City settet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner. Du kan også laste ned Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Den interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotasjon av modellen gjør barn til mesterbyggere på null komma niks!

Lar barn oppleve spenningen på nært hold

LEGO City lekesettene med dyrelivtema inneholder populære dyr, realistiske miljøer, detaljerte kjøretøy og inspirerende figurer som fremmer fantasidrevet lek. Barn blir helter i historier og miljøer som gjenspeiler verden på en gøyal og spennende måte.

 • Lekesettet LEGO® City Dyreredningsoperasjon (60302) inneholder flere spennende funksjoner, populære dyrefigurer og inspirerende karakterer som lar barn delta i utallige former for rollelek der de redder dyr.
 • Inneholder alt barn trenger for å bygge helikopteret med vinsj, beltevognen, veterinærkontoret, savannemiljøet, og dessuten figurer av en elefant, elefantkalv slange, to apefigurer og fire minifigurer.
 • Barn trykker på knappen for å utløse tre- og steinraset. Helikopteret har en fungerende vinsj, rotorblader som går rundt, og et lasterom. Beltevognen har en avtakbar kjettingtalje og lasterom.
 • Perfekt som gave både til bursdag og andre anledninger for barn fra seks år og oppover. Kombinere det gjerne med andre sett i LEGO® City serien med dyrelivtema for flere spennende eventyr.
 • Helikopteret med vinsj i LEGO® City Dyreredningsoperasjon er 12 cm høyt, 35 cm langt og 31 cm bredt.
 • Inkluderer LEGO® tilbehør som lekeforstørrelsesglass, banan, gips til apen, kopp, diverse laboratorieutstyr og krokodille-egg.
 • Inkluderer enkle byggeinstruksjoner og Instructons PLUS, som er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir barn mesterbyggere.
 • Med LEGO® City lekesett med dyrelivtema kan barn utvikle selvtillit og viktige ferdigheter mens de leker og finner på historier og kulisser som gjenspeiler virkeligheten på en morsom og spennende måte.
 • Alle komponenter i LEGO® City byggesett oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med.
 • LEGO® City klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 525
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell60302
EAN5702016911930
MerkeLEGO

Ikoniske dyrefigurer

Inkluderer elefant, elefant-baby, slange og en fin ape.

Realistiske redningskjøretøy

Med helikopteret og beltebilen blir det en kreativ og morsom lek!

Akkurat som i virkeligheten

Veterinærene steller dyrene på dyresykehuset.

LEGO City Wildlife Rescue Operation
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.