Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO CITY

Lego Nyheter
Husk prismatch
 
 

Produkter 1-50 av 65

Page
per side
Sett synkende rekkefølge
  1. LEGO City Town 60153 Figursamling – moro på stranden
    LEGO City Town Figursamling – moro på stranden 60153
    kr 307,- Kampanjepris kr 250,-

Produkter 1-50 av 65

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

LEGO CITY

Billige og populære LEGO City sett! City er LEGOs mest populære byggekonsept og er, som navnet tilsier, et bykonsept. Det handler om å bygge alt som er i en by av biler, hus, kjøretøy og mye mer.

I LEGO City er alt som barnet ser i sin hverdag, gjenskapt i ikoniske modeller som oppmuntrer barnet til å skape en by full av action, humor og sjarm. Her er alle nøkkeltemaene som sikrer timevis med lek – fra politi- og brannvesen til mange kule kjøretøy og kjente bygninger som barnet ditt vil ha stor glede av å bygge og leke med. LEGO City byr på en detaljrikdom som virkelig stimulerer fantasien og gjør dette til en utrolig variert verden. LEGO City er en lekeverden der alt er mulig, noe som gjør barnets lek svært variert og også morsommere.

LEGO City serien har vært en bestselger for Lego i mange år! Lego City serien er hovedsakelig beregnet til barn i alderen 5-12 år! Lekekassen.no har alltid billig Lego City - hver dag - hele året!

Copyright © 2019 Lekekassen. All rights reserved.