Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO Classic 11010 Hvit basisplate

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 90,-
På lager
SKU
12192-46
   

Denne hvite basisplaten med 32 x 32 knotter åpner for fantasifull lek med alt fra snødekte vinterlandskap og solfylte strender til bratte fjellsider og romraketter på vei ut i verdensrommet. Alt takket være byggeklosser som kan festes i alle mulige slags vinkler! Og når leken er over, kan barna bruke basisplaten som et solid fundament som gjør det lett å flytte på og vise fram modellene sine. Dette er den største hvite LEGO® basisplaten noensinne! Denne kritthvite, kvadratiske 25 x 25 cm store byggeleken gir barn et romslig 32 x 32-knotters LEGO landskap som de kan bygge på, leke med og vise fram modellene sine på. Større, bedre, flottere, hvitere! Inspirer LEGO byggere med utallige byggeideer. De kan bygge alt fra islagte innsjøer og snødekte fjell til solfylte sandstrender og romskip! Og det er ingen lov som sier at platen må være i bunn!

Dette er en høykvalitetsplate, hvor byggeklosser kan festes og sitter godt uansett vinkel – til og med opp ned (perfekt for superhelteventyr!). Samtidig krever det minimalt med kraft å ta klossene av igjen. Og når leken er over, kan barna bruke basisplaten som et solid underlag som gjør at de kan flytte og vise fram modellene sine uten å være redd for at de skal gå i stykker. Lekesett for frilek som bygger ferdigheter for livet LEGO Classic sett gir barn muligheten til å uttrykke seg kreativt og engasjere seg i frilek. Og mens de bygger, bruker fantasien og skaper, videreutvikler de evnen sin til å tenke fritt og løse problemer!

 • Med denne 32 x 32-knotters basisplaten får LEGO® byggere et solid, hvitt utgangspunkt for kreativ bygging, et inspirerende landskap for fantasifull lek og en solid plattform for utstilling av modellene sine.
 • Denne solide, robuste og flotte hvite firkantede platen på 25 x 25 cm har 1024 perfekt plasserte knotter som gir en perfekt gripeflate for LEGO byggeres LEGO byggesett.
 • En hvit basisplate gir barn tilgang til en verden full av muligheter! Klosser kan festes i alle mulige slags vinkler på platen (til og med opp ned!) og tas av igjen like lett. Modellene sitter godt og kan transporteres og vises fram uten fare for at de skal ødelegges.
 • Gi denne allsidige basisplaten til en LEGO® bygger, og følg med mens et nytt kreativt byggverk tar form! En flott julegave eller bursdagsgave for jenter og gutter fra fire år og oppover, enten de er ferske eller viderekomne byggere.
 • Denne hvite LEGO® basisplaten er 25 x 25 cm stor. Stor nok for byggeprosjekter og imponerende utstillingsmodeller (hva med minifigurer på rekke og rad?). Passer perfekt sammen med alle LEGO byggesett.
 • Du trenger ingen batterier for å få fart på barns kreative bygging med denne basisplaten. Gi platen til en LEGO® entusiast, så starter moroa med en gang!
 • Krever ingen instruksjoner eller tilrettelegging. Basisplaten innbyr rett og slett til grenseløs fantasifull lek rett fra esken.
 • LEGO® Classic sett er stappfulle av ideer og inspirasjon. Den spennende blandingen av klosser og deler stimulerer til endeløs og grenseløs frilek. Aldri har det vært mer intuitivt og gøyalt å styrke barns evne til kreativ tekning.
 • LEGO® sett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – slik har det vært helt siden 1958.
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO® Classic klosser og deler grundig, slik at vi kan være sikre på at alle våre lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell11010
EAN5702016749557
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.