Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Classic 11014 Klosser og hjul

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 430,-
På lager
SKU
02212-99
   

Det imponerende byggesettet LEGO® Classic Klosser og hjul (11014) er perfekt for barn som elsker fysisk lek. Med ni hjulbaserte byggeideer i esken og mange ekstra klosser og deler er jenter og gutter, venner og familie sikret utallige timer med kreativ lek og moro. Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge bil, tog, skolebuss, robot, sebra-skater, racerbil, kanin i rullestol, draleke med and og ape med banan-skateboard.

Perfekt for barn fra fire år

Barn elsker å leke med disse gøyale LEGO lekene. Og siden alle modellene kommer med en enkel byggeveiledning og digitale byggeinstruksjoner, kan selv uerfarne barn få mestringsfølelse og oppleve gleden over å kunne bygge LEGO lekene sine selv.

Barn bygger ferdigheter for livet

Med LEGO Classic byggesettene får barn ideer og inspirasjon med byggbare leker som åpner for endeløs frilek som utvikler barns kreativitet og finmotorikk.

 • Barn, venner og familier kan slippe kreativiteten løs med ni byggbare leker og et fargerikt utvalg av hjul, klosser og deler som gir fantasien luft under vingene!
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en bil, et tog, en buss, en robot, en sebra-skater, en racerbil, en kanin i rullestol, en draleke med and og en ape med banan-skateboard. Inneholder også ekstra LEGO® klosser.
 • Et lekebyggesett av høy kvalitet som byr på masse kreative ideer og engasjerende bygge- og lekeopplevelser. For enda mer kreativ moro kan settet kombineres med eksisterende LEGO® sett.
 • Lekesettet LEGO® Classic Klosser og hjul (11014) er en flott gave uansett anledning. Passer for jenter og gutter fra fire år og oppover.
 • Barn kan velge fritt blant 653 LEGO® deler og bygge hva som helst.
 • Esken inneholder separate klosseposer med alle LEGO® delene du trenger for å lage en eller to modeller. Det er bare å velge modell, åpne posen og sette i gang!
 • Det følger med brukervennlige byggeinstruksjoner for barn fra fire år og oppover. Dermed kan selv nybegynnere bygge sine egne LEGO® leker og føle god mestring.
 • LEGO® Classic lekesett gir barn ideer og inspirasjon med sett som oppmuntrer til ubegrenset kreativ frilek. Underveis utvikler barn sin kreativitet og finmotorikk.
 • Alle LEGO® klosser og deler lages i overensstemmelse med strenge kvalitetsstandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og fungerer som de skal.
 • LEGO® byggeleker testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 653
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell11014
EAN5702016889192
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.