Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Classic 11015 Verden rundt

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 430,-
På lager
SKU
05212-33
   

LEGO® Classic 11015 Verden rundt inneholder 15 byggeideer basert på kjente dyr og objekter fra hele verden. Settet inneholder også et fargerikt kart som viser hvor hvert dyr og hver plante hører hjemme. Og med et fantastisk utvalg av LEGO deler samt mange tilleggsklosser i esken, kan barna slippe kreativiteten og fantasien løs. Hva inneholder esken? Gi barna gøyale byggemodeller av en hvithodehavørn, en kaktus, en papegøye, en krokodilleunge, en spekkhogger, en løve, et palmetre, en sjiraff, en buss, en kenguru med unge, en brunbjørn, et asiatisk hus, en pingvin med unge, en fisk, en seilbåt og et fly.

Perfekt for barn fra fire år og oppover.

De brukervennlige byggeinstruksjonene som følger med hvert kreative lekesett, gjør at selv nybegynnere kan bygge sine egne LEGO leker og føle mestring.

Bygg ferdigheter for livet

Med de spennende LEGO Classic byggesettene får barn ideer og inspirasjon med spennende modeller og kan utvikle seg kreativt og motorisk gjennom grenseløs frilek. Med dette inspirerende lekesettet kan du introdusere barn fra fire år og oppover for noen av verdens mest kjente dyr og objekter og gi dem en hel verden full av kreativ moro.

 • Introduser barn for noen av verdens mest kjente dyr og objekter med settet LEGO® Classic Verden rundt (11015), som inneholder 15 inspirerende modellideer for barn fra fire år og oppover.
 • Bygg en modell av en hvithodehavørn, en kaktus, en papegøye, en krokodilleunge, en spekkhogger, en løve, et palmetre, en sjiraff, en buss, en kenguru med unge, en brunbjørn, et asiatisk hus, en pingvin med unge, en fisk, en seilbåt og et fly!
 • Barn vil elske å bygge og leke med de 15 gøyale modellene i dette settet. Og med det fargerike veggkartet kan de se hvor alle dyrene og plantene de bygger, hører hjemme.
 • Dette kreative byggesettet er flott som jule-, bursdags- og overraskelsesgave til ferske LEGO® byggere og barn som vil utvide LEGO klossesamlingen sin.
 • Inkluderer 950 originale LEGO deler så barn kan bygge alt de kan forestille seg! I tillegg kan de bruke klossene og delene med andre LEGO sett for enda mer moro.
 • Esken inneholder fire separate klosseposer, som hver inneholder LEGO® deler til tre eller fire modeller. Bare velg hva du vil bygge, åpne klosseposen og la den kreative byggeprosessen starte!
 • De brukervennlige byggeinstruksjonene som følger med hver modell, gjør at selv nybegynnere kan bygge sine egne LEGO leker og føle god mestring.
 • LEGO Classic byggesett byr på utallige ideer og masse inspirasjon til kreativ frilek. Aldri har det vært morsommere å styrke barns evne til å tenke kreativt og løse problemer!
 • LEGO leker oppfyller strenge bransjekrav til kvalitet. Det gjør dem ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Alle LEGO byggeleker testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 950
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell11015
EAN5702016914146
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.