Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator 31078 Trehyttas skatter

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 317,-
På lager
SKU
02192-32
   

Opplev endeløse eventyr i pirat-trehytta med settet LEGO® Creator 3-i-1 31078 Trehyttas skatter!

Klatre om bord, bemann rattet og legg ut på seilas. Gjem skattkisten på skjulestedet, gå planken eller finn fram langkikkerten og klatre opp i utkikkstønna for å få full oversikt! Etterpå kan du teste ut den fine dekkhuska eller slappe av i kahytten. Men pass deg for den skumle edderkoppen! Bygg om for å fortsette leken om bord i en piratskute, eller let etter glemte skatter i hodeskallegrotten.

Inneholder også:

  • 2 minifigurer, en jente og en gutt kledd for pirateventyr

Dette LEGO Creator 3-i-1 byggesettet kan bygges om til piratskip og hodeskalle-grotte

Detaljer:

  • Mål trehytte: 20 x 14 x 19
  • Mål piratskip: 11 x 22 x 7 cm
  • Mål hodeskalle-grotte: 10 x 16 x 12 cm
  • Antall klosser: 260
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell31078
EAN5702016111774
MerkeLEGO
Alder7, 8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.