Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator 31095 Tivolikarusell

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 422,-
På lager
SKU
05195-43
   

Nyt moroa på tivoli med LEGO Creator31095 Tivolikarusell. Med en kjempeflott karusell med et kult UFO-skilt, pluss en billettluke, is-tralle og parkbenk. Velg mellom 4 suspenderte vogner: En rakett, UFO, romferge eller en morsom ku, og drei deretter det røde håndtaket for å se at de alle kommer opp i luften mens karusellen spinner! Skap en verden av magiske eventyropplevelser. Barna kan velge mellom 4 ulike vogner i karusellen. UFO, rakett, romferge eller en flekkete ku. Hva velger du? Vil du ha en is etterpå kanskje, da er det bare å gå bort til is-trallen.

Med dette LEGO Creator 3 i 1 settet kan du bygge 3 forskjellige karnevalsett. Bygg karusellen for deretter å bygge den om til en free-fall ride eller et pariserhjul. De 3 figurene som følger med er alle klare for tivoli!

Innhold:

 • 4 vogner
 • Is-tralle
 • Parkbenk
 • UFO-skilt

Detaljer:

 • Mål:
  •  Karusell: H20 x B29 x D18 cm
  • Free fall ride: H26 x B12 x D9 cm
  • Pariserhjul: H16 x B14 x D12 cm
 • Antall klosser: 595
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell31095
EAN5702016367898
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.