Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator 31096 Torotors helikopter

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 404,-
På lager
SKU
05195-44
   

Bygg fantastiske maskiner med LEGO Creator 31096 Torotors helikopter, med et imponerende helikopter med store synkroniserte rotorer, cockpit med 2 seter, skyvedør, åpning av bagasjerom, vinsj og en kul blå, oransje, hvit og svart farge. Last opp ROV-ubåten, spinn de massive rotorene og kjør av sted. Er det noen på havet som trenger din hjelp? Skyv opp sidedøren og bruker vinsjen til å sette ut ROV-ubåten. Fly over bølgene med et raskt Hovercraft-leketøy!

Med dette helikopteret fra LEGO 3 i 1 settet, kan du forberede deg på raske luft-og sjøopplevelser. Bygg Torotors helikopteret og gjenoppbygg det som et Jet-fly eller et Hoverkraft helikopter for mer fart og spenning. Lekesettet inneholder en pilot minifigur, klar for nye eventyr. Torotors Helikopteret har store synkronisterte rotorer, cockpit med 2 seter, dører som kan åpnes, lasterom og fungerende vinsj. Helikopteret har også en medfølgende ROV-ubåt som passer inn i lasterommet. Drei girhjulet for å dreie rotorene og fly av gårde.

Innhold:

 • LEGO Torotors helikopter
 • ROV-ubåt
 • 1 pilot minifigur

Detaljer:

 • Mål:
  • Torotor helikopter: H17 x L37 x B33 cm
  • Jet leketøy: H8 x L26 x B27cm
  • Hovercraft: H9 x L20 x B8 cm
 • Antall klosser: 569
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell31096
EAN5702016367904
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.