Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator 31097 Byhus dyrebutikk og kafé

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 995,-
På lager
SKU
05195-42
   

Åpent for forretning med LEGO Creator 31097 Byhus dyrebutikk og kafé! Server croissanter til sultne kunder på kafeens innendørs og utendørs bordplassering. Se etter akvarie, toucan, en søt hund eller en liten mus på den nærliggende dyrebutikken. Og slapp av på sofaen i leiligheten. Se på TV eller sol deg på balkongen. Ta ut litt penger i minibanken og spis en pølse i pølsevognen. Du kan enkelt omorganisere de byggbare modulene for og tilpasse til ditt bruk.

Dette 3i1 settet er perfekt for deg som like forandring og nye muligheter. I denne 3 i 1 pakken får du leilighet, dyrebutikk og kafè. Dette fargerike byhuset inneholder fargerike detaljer som inspirerer til kreativ bygning. Settet kommer med dyreleker, en mus, en hund og toucan. Her får barna tre forskjellige sett og byggeopplevelser i samme pakke.

 • Bygg 1 inneholder leilighet, dyrebutikk og Café. Bygget har en fargerik fasade med utsmykkede detaljer, dekorative kaféskilt og store vinduer, samt et utendørsområde med blomster, minibank, fortau, trafikklys og brannvern.
 • Bygg 2 har en bakkenivåkafé med detaljerte interiør- og innendørs og utendørs sitteområde, kjøkken med komfyr og balkong, og en takterrasse med blomster.
 • Bygg 3 har en dyrebutikk på bakkenivå med detaljert interiør, akvarium og mursteinbygget hund, toucan og mus. I 2-etasje er det en leilighet med TV og sofa. I øverste etasje finner du soverom med seng, telefon og nattbord. På taket er det en takterrasse med solpanel.

Detaljer:

 •  Mål:
  • Leilighet, dyrebutikk og kafè: H25 x B20 x D22 cm
  •  Bank: H28 x B12 x D12 cm
  • Markedsgate: H12 x B29 x D12 cm
  • Trikk: H11 x L11 x B3 cm
 •  Antall klosser: 969
 •  Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell31097
EAN5702016367911
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.