Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator 31101 Monstertruck

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 184,-
Få igjen på lager
SKU
12192-53
   

Gjør deg klar til å knuse andre biler med denne monstertrucken! Kjør en runde for å teste ut de fungerende støtdemperne, før du manøvrerer monstertrucken til startplassen så showet kan starte! Utfør tøffe stunts før du bygger om monstertrucken til en muskelbil og mållinje og deretter en dragster som knuser gamle rekorder. Avslutt med å bygge noe helt nytt og kreativt. Klarer du å håndtere disse heftige 3-i-1-kjøretøyene? Stimuler barns interesse for gedigne kjøretøy med det spennende, byggbare lekesettet LEGO® Creator 3-i-1 Monstertruck (31101). De kan kjøre over alle slags hindringer med den grønne og gule monstertrucken med fungerende demping. Inkluderer en liten bil som monstertrucken kan kjøre over.

Kreativ frilek - Med dette LEGO Creator 3-i-1-settet får barn tre forskjellige bygge- og lekeopplevelser. De kan bygge en monstertruck, en muskelbil med mållinje, en dragster eller noe helt annet basert på fri fantasi. Denne tøffe byggeleken stimulerer til fantasifull lek og passer perfekt som gave til barn uansett anledning. Gjenkjennelige modeller fra virkeligheten LEGO Creator 3-i-1-settene for barn byr på detaljerte og realistiske modeller som stimulerer til fantasifull lek. Barn i alle aldre gis utallige bygge- og lekeopplevelser med modeller som stimulerer kreativiteten deres. De gøyale og inspirerende settene passer perfekt som tilleggsgaver for barn til jul og bursdag.

 • Inspirer til kreativ lek med dette spennende settet med tre lekemodeller i én eske: en monstertruck, en muskelbil med mållinje og en dragster. Det er en flott gave for barn. Bygg og bygg om i en lek som varer i det uendelige.
 • Hva slags utfordringer venter? Barns kreativitet og byggeferdigheter utvikles på nye måter når de kjører rundt i monstertrucken, tester ut muskelbilen og setter nye rekorder med dragsteren – eller bygger noe helt nytt.
 • Dette settet gir barn tre alternative modeller: en Creator 3-i-1 monstertruck (31101), en muskelbil og en lynrask dragster. Barn kan leke med settet alene eller kombinere det med andre LEGO® sett for å øve opp byggeferdighetene sine.
 • Alle som liker kreativ bygging, vil elske dette fantastiske settet. Den kraftige monstertrucken, strømlinjeformede racerbilen og gøyale dragsteren er perfekte som gaver til jul, bursdag og alle andre anledninger. Passer for jenter og gutter fra sju år og oppover.
 • Fartsfylte modeller klare for action! Monstertrucken er over 6 cm høy, 10 cm lang og 8 cm bred. Den er stor nok til å by på storstilt spenning, men liten nok til å kunne tas med overalt.
 • Barns fantasi er drivkraften – resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker styrker barnas evne til å leke selvstendig og løse problemer på egen hånd. Slike leker gir dem dessuten muligheten til å lage nye historier på egen hånd.
 • Leken starter så snart esken åpnes. Barn kan bygge og bygge om alle tre modellekene med enkle instruksjoner som gjør byggingen til en lek. Det gir god mestringsfølelse og masse kreativ moro.
 • Med LEGO® Creator 3-i-1-sett kan du gi barn muligheten til å utvikle sine kreative byggeferdigheter mens de leker. Med dette spennende kjøretøysettet kan barn slippe fantasien fri med mange byggemuligheter.
 • LEGO® klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® klosser og deler ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: H6 x L10 x B8 cm
 • Antall klosser: 163
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell31101
EAN5702016684841
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.