Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator 31102 Ilddrage

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 262,-
På lager
SKU
12192-52
   

Hva er det beste ved å eie en ilddrage? Skatten! Fyll kisten, og stikk den innunder dragens vinge. Skrem skattejegere på flukt med et megabrøl før du flyr av sted for å samle enda flere skatter. Nå samlingen er komplett, kan du bygge om dragen til en fryktinngytende sabeltanntiger, en skummel skorpion eller noe nytt! Er du tøff nok til å takle dyrene i dette fantastiske 3-i-1-settet? Stimuler barns kreativitet, og styrk deres interesse for fantastiske skapninger med settet LEGO® Creator 3-i-1 Ilddrage (31102). Denne fryktinngytende, ildsprutende drageleken blir raskt en favoritt hos barna. Den har bevegelig hode, kjeve, bein, hale, vinger og klør, og det følger også med en skattkiste med diverse elementer oppi.

Full bygge- og lekefrihet - Med dette LEGO Creator 3-i-1-settet får barn tre forskjellige morsomme bygge- og lekeopplevelser i én eske. De kan bygge en ilddrage først og så bygge den om til en sabeltanntiger med bevegelige bein, hode og kjeve, en skorpion med bevegelige bein og klør eller noe helt nytt og annerledes. Byggeleken stimulerer til fantasifull lek og er perfekt som gave til barn uansett anledning. Velkjente modeller basert på fantasi og virkelighet Med LEGO Creator 3-i-1-sett får barn utrolig detaljerte leker som er tilknyttet mange forskjellige temaer og stimulerer til fantasifull lek. Barn i alle aldre gis utallige bygge- og lekeopplevelser med modeller som driver kreativiteten deres.

 • Støtt barns fantasifulle rollespill med dette spennende lekesettet med tre modeller i én eske: en ilddrage, en sabeltanntiger og en skorpion. Settet er en flott gave til barn og byr på grenseløse muligheter for bygging og ombygging og gøyal lek!
 • Hvem tør å stå ansikt til ansikt med disse skapningene? Barn kan bli stadig bedre til å bygge mens de samtidig leker med en flygende ilddrage, en blodtørstig sabeltanntiger og en giftig skorpion. I tillegg kan de slippe kreativiteten løs og bygge hva de vil.
 • Tre byggealternativer i én eske. Med dette settet utvikler barn byggeferdighetene sine når de bygger modellene av en Creator 3-i-1 ilddrage (31102), en sabeltanntiger og en skorpion. Lek med settet for seg, eller kombiner det med andre LEGO® sett.
 • Alle som liker kreativ bygging, vil like dette tøffe settet. Den røde, blå og gule ilddragen, smidige sabeltanntigeren og snikete skorpionen er en fin gave til jul, bursdag og alle andre anledninger. Passer for jenter og gutter fra sju år og oppover.
 • Bevegelige og klare for nye eventyr! Denne flotte actionleken inkluderer en ilddrage som er over 11 cm høy, 32 cm lang og 25 cm bred og gir spennende fantasidrevet lek i stor skala!
 • Barns fantasi er drivkraften, og resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å finne på nye historier på egen hånd.
 • Det er bare å åpne esken, så begynner den kreative leken med bygging og ombygging av alle de tre modellene. Enkle byggeinstruksjoner gjør byggeprosessen enkel for barn. Det gir god mestringsfølelse og masse moro.
 • Gi barn endeløse lekemuligheter med LEGO® Creator 3-i-1-sett. Med denne tøffe leken med byggbare dyr kan barn være kreative og finpusse byggeferdighetene sine mens de finner på nye fortellinger for hver nye ombygging.
 • LEGO® klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® klosser og deler ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: H11 x L32 x B25 cm
 • Antall klosser: 234
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell31102
EAN5702016693621
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.