Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO Creator 31103 Rakettdrevet kjøretøy

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 195,-
På lager
SKU
12192-51
   

Se hvor raskt du kan kjøre med dette rakettdrevne kjøretøyet! Start jetmotoren, og se hvordan flammene står ut bak. Frigjør bremsen, og fyk av sted! Bygg deretter om kjøretøyet til et terrengkjøretøy for kjøring i fjellterreng, før du forvandler det til en firehjuling for gøyal lek på stranda. Du kan også bygge noe fritt etter egen fantasi. Fest sikkerhetsbeltet. Opplev fart og spenning med dette fantastiske 3-i-1-settet! Med LEGO® Creator 3-i-1 Rakettdrevet kjøretøy (31103) kan du gi drivstoff til unge bilentusiasters fantasi. Barn liker å flytte grenser, og dette byggesettet åpner for det. Settet inkluderer en grønn og hvit pickup med bakmontert rakettmotor, innsugningsrør og regulerbar spoiler.

Fantasidrevet spenning og action - Med dette LEGO Creator 3-i-1-settet får barn tre forskjellige bygge- og lekeopplevelser. De kan bygge et rakettdrevet kjøretøy først før de bygger det om til en terrengbil eller firehjuling. Etterpå kan de slippe fantasien løs og bygge akkurat det de selv vil. Det rakettdrevne kjøretøyet og terrengbilen har plass til en minifigur (følger ikke med). Denne flotte byggeleken stimulerer til fantasifull lek og er en perfekt gave uansett anledning. Ikoniske og realistiske actionmodeller LEGO Creator 3-i-1-settene for barn byr på detaljerte og realistiske modeller. Barn i alle aldre gis utallige bygge- og lekeopplevelser med modeller som stimulerer kreativiteten deres. De gøyale og actionfylte settene er perfekte som gaver til jul og bursdag.

 • Inspirer til kreativt rollespill med dette spennende lekesettet med tre modeller i én eske: et rakettdrevet kjøretøy, en terrengbil og en firehjuling. Settet er en flott gave til barn. Det byr på grenseløse muligheter for bygging og ombygging og gøyal lek!
 • Fart og spenning venter! Barn utvikler byggeferdighetene sine i nye retninger når de bryter lydmuren med Creator 3-i-1 rakettdrevet kjøretøy (31103), forserer steiner og andre hindringer med terrengkjøretøyet, konkurrere med firehjulingen og konstruere spennende kjøretøy etter eget hode.
 • Dette settet inneholder tre byggealternativer, og barn kan bygge lekekjøretøy som de bruker for seg eller sammen med andre LEGO® sett. Barn utvikler byggeferdigheter og kreativitet hver gang de leker.
 • Alle som liker kule kjøretøy og kreativ bygging, vil elske dette flotte settet. Det rakettdrevne kjøretøyet, robuste terrengkjøretøyet og den kjappe firehjulingen er perfekte gaver uansett anledning. Passer for jenter og gutter fra sju år og oppover.
 • Detaljerte modeller konstruert for action. Det rakettdrevne kjøretøyet er over 8 cm høyt, 22 cm langt og 7 cm bredt og er en flott leke som er liten nok til å tas med overalt og stor nok til å romme en minifigur (følger ikke med).
 • Drevet av barns fantasi – resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. De får i tillegg gleden av å finne på nye historier på egen hånd.
 • Leken begynner med en gang esken åpnes, med tre modelleker som barna kan bygge og bygge om Etterpå kan de bygge modeller basert på fri fantasi. Enkle byggeinstruksjoner gjør byggeprosessen til en lek. Det gir barn god mestringsfølelse og masse moro.
 • Barn får endeløse lekemuligheter med LEGO® Creator 3-i-1-sett. Dette gøyale kjøretøylekesettet gir barn muligheten til å utfolde seg kreativt mens de finner på nye historier hver gang de bygger om modellene.
 • LEGO® klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® klosser og deler ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: H8 x L22 x B7 cm
 • Antall klosser: 198
 • Alder: fra fra 7 år
Produktdetaljer
Modell31103
EAN5702016685695
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.