Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator 31104 Monsterburgertruck

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 555,-
Få igjen på lager
SKU
12192-49
   

Hvem har lyst på hamburger? Fold ut og klatre opp trappen til monsterburgertrucken, og gi LEGO® innbyggerne yndlingsmaten sin! Med de store hjulene med støtdempere kommer du deg lett over hindringer på vei til stranden. Finn det perfekte stedet for bord og stoler, og sett i gang matlagingen i trucken. Etterpå kan du bygge om monsterburgertrucken til en solid terrengbil, et kraftig traktortrekk-kjøretøy eller hva du vil med dette 3-i-1-settet! Blivende kokker kan glede seg til en flott byggeopplevelse med LEGO® Creator 3-i-1-settet Monsterburgertruck (31104).

Med dette unike settet kan barn øve seg på å drive en matbil. Settet har mange klossebygde detaljer, inkludert en diger hamburger på taket, foldbare trappetrinn og en hundefigur. Kreativ frihet Med dette LEGO Creator 3-i-1-settet får barn tre forskjellige bygge- og lekeopplevelser i én og samme eske. De kan bygge en monsterburgertruck først, før de bygger den om til en terrengbil eller et traktor-trekkjøretøy, og etterpå kan de slippe kreativiteten løs og bygge hva de vil. Denne flotte byggeleken stimulerer til fantasifull lek og passer perfekt som gave til jul og bursdag. Unike, frittstående modeller LEGO Creator 3-i-1-settene for barn byr på detaljerte og realistiske modeller som stimulerer til fantasifull lek. Barn i alle aldre får utallige bygge- og lekeopplevelser med modeller som setter i gang kreativiteten deres. De gøyale settene er ideelle som gaver uansett anledning.

 • Gi barn muligheten til å utfolde seg i kreativt rollespill med dette settet med tre modeller i én eske: LEGO® Creator 3-i-1 monsterburgertruck (31104) med demping, terrengbil og traktor-trekkjøretøy samt to minifigurer og en hundefigur.
 • Bygg i vei! Barn kan finpusse byggeferdighetene mens de serverer burgere i en monsterburgertruck, utforske verden i terrengbilen, trekke tung last med traktor-trekkjøretøyet eller bygge noe helt annet.
 • Denne leken inneholder tre modeller i én eske, slik at barn kan bygge en av tre alternative kjøretøy og leke med det alene eller sammen med andre LEGO® sett. Barn utvikler byggeferdighetene sine hver gang de bygger.
 • Alle som liker fantasifull lek, vil elske dette settet. Den tøffe monsterburgertrucken med digre dekk, fungerende demping, foldbare trappetrinn og stor klossebygd burger på taket, er en kul gave til alle anledninger. Passer for barn fra åtte år og oppover.
 • Detaljert og klargjort for moro! Monstertruckburgeren er over 19 cm høy, 17 cm lang og 11 cm bred og er en flott actionleke som innbyr til storslåtte matlagingseventyr.
 • Barns fantasi er drivkraften, og resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg stimuleres de til å finne på nye historier på egen hånd.
 • Åpne esken, så begynner leken med bygging og ombygging av en av de tre modellene. Enkle byggeinstruksjoner gir en rask byggeprosess. Det gir god mestringsfølelse og masse fantasifull moro.
 • Gi barn grenseløse lekemuligheter med LEGO® Creator 3-i-1-sett. Dette gøyale matbil-lekesettet gir barn muligheten til å utfolde seg kreativt og fantasifullt når de finner på nye historier hver gang de bygger om modellene.
 • LEGO® klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® klosser og deler ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: H19 x L17 x B11 cm
 • Antall klosser: 499
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell31104
EAN5702016693638
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.