Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator 31105 Lekebutikk på hjørnet

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 418,-
Få igjen på lager
SKU
12192-50
   

Hurra! Vi skal i lekebutikken! Husk å ta med pengene dine når du skal av sted. Se! En klossebygd lekesoldat og tyggismaskin! La oss se på alle lekene inni. Vent ... Vi har tid til en tur med raketten. Juhuu! Etterpå kan du bygge lekebutikken om til et konditori, en blomsterbutikk eller hva som helst annet – slipp fantasien løs med dette fantastiske 3-i-1-settet! Med settet Lekebutikk på hjørnet (31105) kan du skjemme bort en LEGO® Creator 3-i-1-fan med forkjærlighet for detaljerte modeller. Små byggmestere kan bruke timevis på å utforske modellen i to etasjer, med leilighet i andre etasje og lekebutikk i første etasje, i tillegg til en rakett-karusell for barn.

Inspirer til kreativ og fri bygging - Med dette LEGO Creator 3-i-1-settet får barn tre forskjellige bygge- og lekeopplevelser. De kan bygge en lekebutikk i to etasjer først, før de bygger den om til et bakeri med spiseområde og LEGO verksted på baksiden, en fin blomsterbutikk med takvindu eller noe helt annet. Byggeleken stimulerer til fantasifull lek og passer perfekt som gave til jul og bursdag. Unike, frittstående modeller med lekemuligheter LEGO Creator 3-i-1-settene byr på detaljerte og realistiske modeller som stimulerer til fantasifull lek. Barn i alle aldre gis utallige bygge- og lekeopplevelser med leker som stimulerer kreativiteten deres. Disse imponerende og inspirerende settene er perfekte som gaver til LEGO fans og barn uansett anledning.

 • Med dette settet med tre modeller kan du gi barn spennende byggeutfordringer, hvor de kan bygge en lekebutikk, et bakeri med LEGO® verksted og en blomsterbutikk med takvindu. Settet inneholder også to minifigurer og en klossebygd fuglefigur.
 • Hva får en by til å vokse? Barn utvikler sin kreativitet og sine byggeferdigheter med Creator 3-i-1 Lekebutikk på hjørnet (31105), et populært bakeri eller en fin blomsterbutikk – eller hva som helst annet de finner på selv.
 • Dette detaljerte settet byr på tre byggealternativer i én eske, og det kan brukes sammen med andre Creator 3-i-1 bygninger for å lage en enda lenger LEGO® gate full av kreative muligheter. Barn kan også bygge noe helt nytt med settet.
 • Lekebutikken i to etasjer inneholder en leilighet, en klossebygd lekesoldat, et togskilt, en tyggismaskin, en fungerende rakett-karusell, mange leker og andre detaljer. Den er en fantastisk jule- eller bursdagsgave for barn fra åtte år og oppover.
 • Detaljert modell klargjort for engasjerende lek! Lekebutikken er over 20 cm høy, 13 cm bred og 10 cm dyp. Denne flotte byggeleken stimulerer til spennende eventyr og masse kreativ moro!
 • Barns fantasi er drivkraften, og resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å finne på nye historier på egen hånd.
 • Det er bare å åpne esken, så begynner leken med bygging og ombygging av alle de tre modellene. Enkle byggeinstruksjoner gjør byggeprosessen enkel for barn. Det styrker barnas selvtillit og mestringsfølelse.
 • Gi barn frie tøyler med morsomme LEGO® Creator 3-i-1-sett. Med dette flotte lekehuset kan barn utvikle kreativiteten og byggeferdighetene sine i nye retninger hver gang de bygger om og forteller nye historier. 
 • LEGO® klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® klosser og deler ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: H20 x B13 x D10 cm
 • Antall klosser: 554
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell31105
EAN5702016693669
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.