Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator 31108 Familiens campingbilferie

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 664,-
På lager
SKU
04202-83
   

Pakk campingutstyret, nå er det tid for ferie! Hekt campingvognen på den kule retrobilen, og kjør av sted på deilig friluftsferie med familien. Når dere har funnet det perfekte stedet, slår dere leir og drar på fisketur. Ååååh, se på alle de søte dy... HJÆLPES, et stinkdyr! Etter en stinkende skrekkopplevelse kan du bygge om campingvognen og bilen til en bobil eller et rødt og hvitt fyr. Friluftsferien blir enda morsommere med dette flotte 3-i-1-settet!

LEGO® Creator 3-i-1 Familiens campingbilferie (31108) lekesettet byr på kreative og morsomme campingeventyr for barn som liker friluftsliv. Settet inneholder en bil og campingvogn i retrostil, med kjøkken, toalett, avtakbart tak og side som kan åpnes. Settet er stappfullt av tilbehør og funksjoner og inneholder også tre minifigurer som får fart på leken. Grenseløs, kreativ bygging Dette flotte LEGO Creator 3-i-1-lekesettet inneholder minst tre ulike bygge- og lekeopplevelser. Barn kan bygge en campingvogn og bil i retrostil før de bygger dem om til en bobil eller et detaljert fyrtårn. Etterpå kan de slippe løs fantasien og bygge noe helt nytt og interessant. Frittstående modeller som frigjør fantasien LEGO Creator 3-i-1-sett gir barn ulike modeller som er realistiske, og som inspirerer til fantasifull lek. Barn i alle aldre får endeløse bygge- og lekeopplevelser med modeller som setter fart på kreativiteten deres. De flotte settene er perfekte julegaver og bursdagsgaver til barn.

 • LEGO® Creator 3-i-1 Familiens campingbilferie (31108) får fart på barns kreative lek, og settet inneholder tre modeller i én pakke: en campingvogn og retroinspirert bil, en bobil og et fyrtårn. Leken varer i det uendelige med bygging og ombygging!
 • Gøyale muligheter venter rundt hvert hjørne! Barn kan utvikle kreativitet og byggeferdigheter med den detaljerte leken med campingvogn og bil, de kan dra på ferie i bobilen og besøke fyrtårnet – eller bygge noe helt nytt.
 • LEGO® Creator 3-i-1 Familiens campingbilferie (31108) gir barn tre lekemodeller i én eske: en campingvogn og bil, en bobil og et fyrtårn. For ekstra lek og moro inneholder settet i tillegg tre minifigurer og tre forskjellige, klossebygde dyr.
 • Alle som liker kreativ lek og bygging, vil elske dette flotte settet. Settet med detaljert campingvogn og bil, bobil og fyrtårn er en flott gave til bursdag, jul og andre høytider, og passer for jenter og gutter fra ni år og oppover.
 • Er du klar for nye opplevelser? Campingvognen med bil er over 13 cm høy, 34 cm lang og 12 cm bred, og det betyr at dette spennende actionsettet er stappfullt av flotte detaljer og stort nok for spennende feriemoro!
 • Barns fantasi er drivkraften, og resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å finne på nye historier på egen hånd.
 • Det er bare å åpne esken, så begynner leken med bygging og ombygging av alle de tre modellene. Enkle byggeinstruksjoner gjør byggeprosessen enkel for barn. Det gir mestringsfølelse og masse kreativ moro.
 • Med LEGO® Creator 3-i-1-sett kan du gi barn uendelige muligheter til å utvikle byggeferdighetene sine mens de leker. Med dette smarte familieferie-settet kan barn slippe fantasien fri med mange byggemuligheter.
 • LEGO® byggeklosser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 766
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell31108
EAN5702016616347
MerkeLEGO
Bobil med avtagbart tak Bobil med avtagbart tak

Detaljer setter i gang leken

Avtagbart bobiltak og morsomme detaljer utvider leken.

Åpne opp til soveområde med utsikt til stjernene Åpne opp til soveområde med utsikt til stjernene

Kalesjen åpnes for å avsløre himmelen

Få tilgang til det koselige soveområde for å se stjernene over.

Fyrtårn med kontor som lar deg se etter skip og beskytte sjøfarere Fyrtårn med kontor som lar deg se etter skip og beskytte sjøfarere

Fyrtårn med kontor

Unge seilere kan holde utkikk etter skip og beskytte sjøfarere.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.