Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator 31118 3-i-1 Surferens strandhus

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 437,-
På lager
SKU
12202-117
   

Barn kan dra på strandtur for å surfe og leke med sjødyrene med settet LEGO® Creator 3-i-1 Surferens strandhus (31118). Med dette flotte settet får barn alt de trenger for å lage spennende fortellinger: et toetasjes strandhus på hengsler som kan åpnes, to minifigurer og tre klossebygde sjødyr – en delfin, en havskilpadde og en baby-havskilpadde. 3-i-1-barneleker inspirerer barn Barn kan bygge hele tre gøyale modeller med dette LEGO Creator 3-i-1-settet. De kan bygge et strandhus til surferen, bygge det om til et fyr, forvandle fyret til et hus med basseng eller rett og slett bruke klossene til å bygge noe helt nytt.

Flotte gaver som stimulerer fantasien

Med LEGO Creator 3-i-1-byggesettene får barn tre modeller i hvert sett! Barna kan ta fra hverandre modellene og bygge noe annet så ofte de vil, og dermed tar leken aldri slutt. Velg blant fantastiske sett i 3-i-1-serien, for eksempel dyr, biler og safaritrehytter.

 • Barn får tre modeller i samme sett: surfehus, fyr og hus med basseng.
 • Inkluderer min figurer av en dame og en mann for ekstra gøyal rollespill-lek.
 • Surfehuset kan åpnes opp og inkluderer tre klossebygde sjødyr.
 • Fyret inkluderer en liten båt og en klossebygd djevelrokke.
 • En engasjerende modell og flott bursdags- eller høytidsgave til barn fra åtte år og oppover.
 • 3-i-1-lekesettet har perfekt størrelse for lek og utstilling.
 • Få med deg resten av LEGO® Creator 3-i-1-settene for enda flere eventyr.
 • LEGO® Creator 3-i-1-sett byr på en verden full av bygge- og lekemuligheter.
 • Helt siden 1958 har LEGO® klosser vært laget av kvalitetsmaterialer.
 • LEGO® klosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 564
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell31118
EAN5702016889390
MerkeLEGO

Se detaljene!

Huset har to etasjer med masse detaljer, og det følger også med en skilpadde og en delfin.

Sus rundt på vannet!

Bygget du et fyrtårn kan du også suse rundt på vannet med den kule båten.

Stup ut i bassenget

Bassenghuset byr på mye moro med både stupebrett og surfebrett.

LEGO Creator 3in1 Surfer Beach House
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.