Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
3 399,90

LEGO Creator Expert 10255 Assembly Square - bykvartal

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 908,-
På lager
SKU
08173-19
   

LEGO Creator Expert 10255 Assembly Square - bygg ditt eget kvartal i byen med LEGO!

Ta en tur til det fantastiske Assembly Square, utviklet for å feire 10 år med LEGO® Modular Building, hvor bygningene har mange flotte detaljer og overraskelser. Bygningene kan tas fra hverandre i hver etasje, slik at man får sett det innholdsrike interiøret. Bykvartalet består av en baker, en blomsterhandler og en kafé på gateplan, en musikkforretning, et fotostudio og ett tannlegekontor i andre etasje, og i øverste etasje finner du et dansestudio og en leilighet med tilgang til takterrasse. Utsiden av kvartalet har detaljer som fortau, gatelykter, kafé-møblement, en fontene og svært detaljrike bygningsfasader. For å få en hel bygate kan du kombinere dette settet med andre LEGO-sett fra LEGO Creator Expert Modular Building.

Med over 4000 LEGO-klosser har du mange timer foran deg med LEGO-bygging!

Settet inneholder:

  • Tre  detaljerte bygninger som tilsammen utgjør et bykvartal
  • 8 minifigurer
  • Interiør til alle etasjer og rom

Detaljer:

  • Antall klosser: 4002
  • Mål: 35 x 38 x 25 cm
  • Anbefalt alder: 16+
Produktdetaljer
Modell10255
EAN5702015865272
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.