Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator Expert 10258 Londonbuss

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 765,-
Få igjen på lager
SKU
01182-104
   

Bli med på en nostalgisk busstur med denne LEGO® Creator Expert kopien av Londons velkjente dobbeldekkerbuss.

Ta tak i stangen for å stige opp på plattformen bak i bussen. Her finner du både en søppelkasse til brukte billetter og et brannslokningsapparat. Gå deretter opp trappen til toppetasjen, hvor du finner både komfortable seter og mange morsomme detaljer, inkludert en gjenglemt paraply, en avis, en tom drikkeboks og til og med en gammel tyggegummi klistret fast under et litt slitt sete.

Skyv døren til side for å komme inn til førerhuset med det store frontvinduet. Løft panseret for å se nærmere på motoren. Ta av taket og toppetasjen for å få tilgang til interiøret, og velg reklameplakater fra favoritt-tiåret ditt – femtitallet eller dagens London. Denne fantastiske modellen er autentisk ned til den minste detalj, fra de karakteristiske linjene og formene til det knallrøde karosseriet og de spesiallagde dekkene.

Hver intrikate detalj er med på å formidle den karakteristiske sjarmen til et av Londons mest populære ikoner!

  • Londonbussen har en rekke funksjoner og detaljer som store vinduer, avrundet karosseri, panoramisk frontrute, vendbare reklameplakater, skreddersydde dekk med standardmønster og destinasjonsskilt
  • Interiøret inkluderer slitte seter, plattform med rekkverk bak, billettkurv, brannslukningsapparat, og en vindeltrapp
  • Løft av taket og avdekk det detaljerte designet i andre etasje på bussen
  • Førerdøren kan åpnes
  • Løft av hetten for å se motoren

Detaljer:

  • Mål: H18 x L34 x B13 cm 
  • Antall klosser: 1686
  • Alder: fra 16 år
Produktdetaljer
Modell10258
EAN5702015865296
MerkeLEGO

Ta av taket og den øvre etasjen!

Lett tilgang til det detaljerte interiøret.

Laget for å imponere!

Londonbussen har et mål på 18 x 34 x 13 cm.

Gå tilbake i tid!

Vendbare plakater med både 1950-design og moderne.

Fullspekket med detaljer!

Inkluderer avis, brusboks, paraply m.m.

Billett, takk!

Putt billetten i maskinen og start turen.

Åpne panseret!

Sjekk ut motoren før du starter kjøreturen.

LEGO Creator Expert Londonbuss
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.