Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator Expert 10261 Roller Coaster

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 3 996,-
På lager
SKU
12182-29
   

Vinner av Toy of the Year i 2019! Opplev fart, spenning og kiling i magen med denne ultimate fornøyelsespark-attraksjonen LEGO Creator Expert 10261 Roller Coaster. Denne funksjonelle modellen med kjede som trekker de to togene, og en rekke autentiske funksjoner og tilbehør som billettkiosk, sukkerspinn-vogn, kiosk, høydemarkør og et påstigningsområde med overbygg, port og kontrollpanel. 

Senk spaken og slipp gjestene inn i vognene, slipp bremsen for å senge toget til bunnen av den første bakken. Aktiver deretter båndet som trekker vognen, og nyt turen når toget kjører gjennom banen ved hjelp av tyngdekraften. 

LEGO Creator Expert 10261 Berg- og dalbane inneholder også 11 minifigurer som en sukkerspinn-selger, 2 gjester til berg- og dalbanen, 2 besteforeldre med et barnebarn, og 5 ekstra gjester. 8 av disse minifigurene har reversible hoder som kan vise forskjellige følelser. 

Fult-funksjonelt bånd med 44-delers spor som består av 7 forskjellige skinneelementer, 2 tog som hvert består av 3 togvogner med lavfriksjonshjul, kontrollpanel.

Berg- og dalbane-settet fra LEGO består også av billettkiosk, fontene, sukkerspinn, kiosk, venteområde med benk, kamera og en dam med frosker. 

  • Kjøp billetten i kiosken, og beveg deg inn på venteområdet med overbygg
  • Ikke juks med høyden når du passerer høydemåleren
  • Hjelp gjestene inn i vognene
  • Aktiver båndet slik at du trekker toget opp den første bakken
  • Ikke glem å smile når du kjører forbi kameraet

Detaljer:

  • Antall kloser: 4124
  • Alder: fra 16 år
  • Mål: 53 x 88 x 41 cm

Oppgrader berg- og dalbanen med LEGO-power for motorisert bånd som trekker vognene eller med LEGO Boosty for bevegelsessensor og realistiske lydeffekter. Motoriser banen med LEGO Power functions 8883 medium motor og 88000 AAA batteriboks (følger ikke med, og selges kun av LEGO)

Produktdetaljer
Modell10261
EAN5702016111835
MerkeLEGO
dobbel moro med 2 tog

Dobbel morro!

Inkluderer 2 tog med 3 vogner i hvert tog.

aktiver berg-og-dalbanens bånd når du trekker toget opp første bakke

Send vognene ut i snurr og svinger! 

Aktiver båndet slik at du trekker toget opp den første bakken.

oppgrader med lego power functions eller lego boost

Oppgrader berg og dalbanen!

Kjøp LEGO Power functions eller LEGO BOOST for å utvide settet ytterligere.

LEGO Creator Expert Roller coaster
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.