Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator Expert 10264 Hjørneverksted

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
16%
Vår lavpris: kr 1 672,- Kampanjepris kr 1 400,-
På lager
SKU
03192-243
   

I hjørneverkstedet har de fullt opp å gjøre. Bensinstasjonsarbeideren fyller tanken på en trendy blå scooter, mens eieren Jo, kommer kjørende i tauebilen sammen med sin trofaste hund. Jos hjørneverksted tilbyr alt av service og reparasjon og har en stor rulledør, verktøystativ og tralle, dekkmaskin og kjøretøyløfter. Og ved siden av finner du en kiosk også!

På dyreklinikken i andre etasje undersøker en bekymret dyrlege en bøyd gullfisk mens en ung jente venter tålmodig med kaninen sin. I tredje står TV-en til han som bor der, på full guffe så alle i mils omkrets kan høre den. Leiligheten har et velutstyrt kjøkken, sofa og trapp opp til takterrassen, hvor mannen slapper av i en solseng i skyggen av en fargerik parasoll.

Denne fantastiske modellen i LEGO® Modular Building serien byr på utallige detaljer, funksjoner og elementer som setter fart på fantasien! Modellen Hjørneverksted byr på overraskelser i flere etasjer! Stikk innom LEGO® Creator Expert 10264 Hjørneverksted, hvor en hel verden full av overraskelser venter på deg! Denne fantastiske modellen i tre etasjer har avtakbare bygningsdeler som gjør det lett å komme til i det utrolig detaljerte interiøret.

På bakkenivå er det en bensinstasjon fra femtitallet, med bensinpumpe, kiosk og bilverksted med rulledør, kjøretøyløfter og dekkmaskin.

På dyreklinikken i andre etasje er det et undersøkelsesbord, akvarium og venteområde med sofa, mens i øverste etasje finner du en velutstyrt leilighet med kjøkken, TV, sofa, seng og en trapp opp til en takterrasse med solseng, parasoll og blomsterhage.

Bygningen har en klassisk femtitallsfasade med skilting, detaljerte vinduer og dekorativt tak samt et fortausområde med et tre og en forseggjort gatelykt. Dette nostalgiske og sjarmerende tilskuddet til Modular Buildings serien byr på en utfordrende og tilfredsstillende byggeopplevelse.

Inneholder:

  • Seks minifigurer: bensinstasjonseier, mekaniker, dyrlege, dame, mann og jente. Inneholder også figurer av en kanin, papegøye, hund, frosk og fisk.
  • En tauebil og scooter
  • Spesialelementer som nye svarte skøyter, 2 x 6 x 2 sandblått vindu, 1 x 1 medium grå takfliser, 1 x 1 mørkeblå vinkelplate og sjeldne oransje elementer i forskjellige former og størrelser, alt fra januar 2019

Detaljer:

  • Dette settet inneholder over 2560 deler
  • Mål: Settet er over 32 cm høyt, 26 cm bredt og 25 cm dypt. Tauebilen er over 6 cm høy, 14 cm lang og 5 cm bred
  • Antall klosser: 2569
  • Alder: fra 16 år

Bensinstasjonen i første etasje inneholder en bøtte og en bensinpumpe med bøyelig slange, en kiosk og et bilverksted med kasseapparat, verktøystativ og tralle, oljefat, dekkmaskin og fungerende kjøretøyløfter.

I andre etasje er det en dyreklinikk med undersøkelsesbord, sittepinne for papegøye, akvarium og venteområde med sofa, stol, bord og blomsterpotte samt dyrlegens skrivebordslampe, mikroskop, krus, avis, konvolutt, saks og sprøyte.

Leiligheten i øverste etasje har et velutstyrt kjøkken med stekeovn med kjeks, kjøkkenvask, stekepanne, krus, salt og pepper, skje og slikkepott, samt sofa, seng, en gammeldags TV samt bad med toalett.

Takterrassen har solseng, parasoll og blomsterhage. Tauebilen har fungerende heiseverk. Inneholder tilbehør som vindusnal og styrthjelm. Hjelp bensinstasjonarbeideren med å fylle bensin på femtitallsscooteren. Rull opp døren for å gå inn i Jos bilverksted. Her finner du både dekkmaskin og kjøretøyløfter. Ta av de modulære bygningsseksjonene for å få tilgang til det detaljerte interiøret.

Nye, dekorelementer fra januar 2019 inkluderer dyreklinikk-vindu, bensinstasjonskilt og oktanmerket bensinpumpe.

Samle og bygg en hel by med LEGO® Creator Expert Modular Building settene 10243 Restaurant i Paris, 10255 Bykvartal og 10260 Spisested i byen.

Mer informasjon
Model10264
EAN5702016368253
MerkeLEGO
Alder12, 13+

Se våre beste julegavetips

Se våre beste julegavetips

LEGO Creator Expert 10264 Hjørneverksted

Fyll bensin og fiks biler

Det er alltid travle dager på verkstedet.

Reperasjonshallen

Åpne døren for å finne frem dekkmaskin og jekk.

Ta godt vare på dyrene

I andreetasje er det en veterinær som tar vare på en gullfisk og en kanin

Stilig toppleilighet

Øverste etasje er en leilighet med et velutstyrt kjøkken.

Avslappende takterrasse

Takterrassen er utstyrt med en deilig solseng og parasoll.

Flotte utvendige detaljer.

Bygningens fasade er i klassisk 1950-stil med skilt og fortau.

LEGO Creator Expert Hjørneverksted
LEGO Creator Expert Hjørneverksted Minifigures
Copyright © 2019 Lekekassen. All rights reserved.