Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator Expert 10268 Vestas vindturbin

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1824,-
På lager
SKU
01192-223
   

Feir grønn energiinnovasjon med LEGO Creator Expert 10268 Vestas vindturbin. Utviklet i samarbeid med Vestas fanger denne detaljerte og motoriserte LEGO-modellen de elegante og grasiøse bevegelsene til en tradisjonell vindturbin. Modellen inneholder også et grantre produsert av bærekraftig, plantebasert plast. 

Med ca 1 meters høyde står vindturbinen over en skogkledd bakke og et hus med møblert uteplass, postkasse, blomster og hvitt gjerde. Vri nacellen til venstre eller høyre, og slå på den medfølgende Power function motoren for å dreie de justerbare vindmøllevingene slik at det kommer lys på verandaen på huset.

Denne modellen er et samleobjekt som er designet for å gi en utfordrende og givende byggeerfaring med et snev av nostalgi, og det blir et flott byggvekt å stille ut.

Dette LEGO-settet inneholder også:

  • 2 Vestas service kjøretøy
  • 3 minifugurer

Funksjoner:

  • Justerbare vindturbinblader
  • Detaljert utformet tår
  • Bevegelig nacelle med flyvarselslys

Detaljer:

  • Antall deler: 800 klosser
  • Alder: fra 12 år
  • Mål: 100 x 62 x 31 cm
Produktdetaljer
Modell10268
EAN5702016351682
MerkeLEGO
Alder12, 13+
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.