Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford - Manchester United

Alltid billig!

 • Prismatch
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: kr 2 486,-
På lager
SKU
03202-130
   

Dette er den ultimate gaven til alle Manchester United-fans: Endelig er det mulig å bygge Old Trafford av LEGO® klosser.

Old Trafford er et av verdens mest kjente og ikoniske fotballstadioner og hjemmebanen til Manchester United. På folkemunne går stadionet under navnet «Theatre of Dreams». Fans kommer til å elske de autentiske detaljene, inkludert statuene av United Trinity og Sir Alex Ferguson.

Manchester United-fans vil elske å bygge denne store LEGO® settmodellen av Old Trafford (10272) for å vise sin lojalitet til en av verdens mest berømte fotballklubber. Byggesettet for dette LEGO fotballstadionet er en morsom utfordring for å skape en spektakulær praktmodell. Den ultimate Manchester United-gaven Manchester United-fans kan vise frem denne Old Trafford-kopien hjemme eller på kontoret. Dette LEGO® Creator sportssettet kommer for salg i februar 2020, samme år som stadionet ferier sitt 110-årsjubileum. Dette byggesettet for voksne har flere stemningsfulle detaljer, deriblant spillertunnelen og statuen United Trinity. Gi liv til lidenskapene dine med avanserte LEGO® sett! LEGO® Creator Expert avanserte byggesett gjør det mulig for voksne å konstruere modeller basert på noen av deres største lidenskaper, deriblant biler, bygninger og stadioner. Når den utfordrende og morsomme byggeopplevelsen er fullført, er disse samlermodellene laget av byggeklosser iøynefallende både hjemme og på kontoret.

 • Et spektakulær byggesett for voksne til å lage en detaljert modell av Old Trafford. Den perfekte Manchester United-gaven til fans som ønsker å vise sin evige støtte ved å sette dette LEGO® fotballstadionet på utstilling.
 • En byggesett som er en tro kopi av Old Trafford i målestokk 1:600. Dette LEGO® fotballstadionet er et morsomt og givende prosjekt, og lar fansen gjenoppleve sine lykkelig minner fra Manchester United med denne detaljerte modellen.
 • Den første muligheten til å konstruere en kopi av Manchester Uniteds Old Trafford av å byggeklosser. Vis frem dette prakteksemplaret av et LEGO® fotballstadion hjemme eller på kontoret.
 • Dette LEGO® fotballsettet for voksne på 3898 deler er en unik Manchester United-gave. Dette er et langvarig og tilfredsstillende prosjekt som tilbyr byggerne virkelighetsflukt og muligheten til å vise sin lidenskap for klubben.
 • Old Trafford – Manchester United LEGO fotballstadionet er 18 cm høyt, 47 cm langt og 39 cm bredt. Den perfekte størrelsen til å inneholde autentiske detaljer, deriblant spillertunnelen og en statue av sir Alex Ferguson.
 • Dette avanserte byggesettet krever ingen batterier, så sluttsignalet vil aldri lyde på dette LEGO® fotballstadionet.
 • Dette LEGO® settet gir den ultimate byggeopplevelsen, og enkle, trinnvise instruksjoner veileder deg gjennom den givende prosessen.
 • LEGO® Creator Expert modell avanserte byggesett gjør det mulig for voksne å kose seg med utfordrende prosjekter for å bygge samleobjekter basert på noen av deres største lidenskaper, deriblant biler, bygninger og stadioner.
 • LEGO® byggeklosser har oppfylt bransjens strengeste standarder i over 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og enkelt kan trekkes fra hverandre hver eneste gang.
 • Du vet at du er trygg med LEGO® klosser. Klossene og delene våre har blitt testet utrettelig, og oppfyller de strengeste standardene for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 3898
 • Alder: fra 16 år
Mer informasjon
Model10272
EAN5702016667998
MerkeLEGO
Alder12, 13+

Besøk vår LEGO-shop!

Besøk vår LEGO-shop!

Føl lidenskapen

Se for deg kampdagens atmosfæren inne på stadion.

Autentiske detaljer

Den har utvendige detaljer fra den virkelige stadion.

Hylle en legende

Settet inkluderer en microfigur av Sir Matt Busbys statue.

Det er Fergie-tid!

Fans vil elske Sir Alex Fergusons stand og statue.

Tribunedetaljer

Selv tribunene har flotte detaljer, samt reklameplass.

Ankom med stil

Lagbussen kan parkeres ved spillerinngangen.

LEGO Creator Expert Old Trafford - Manchester United
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.