Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator Expert 10277 Krokodillelokomotiv

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 865,-
På lager
SKU
06202-199
   

Husker du hvordan du kunne leke med togsett i timevis da du var barn? Nå kan du legge hverdagen til side og besøke barndommens glade dager igjen med byggesettet LEGO® Krokodillelokomotiv – som kun er for voksne! Bruk god tid på byggingen før du utforsker alle de fabelaktige funksjonene og den avanserte ingeniørkunsten som ligger bak denne imponerende modellen.

Gi deg selv en pause fra hverdagen med dette engasjerende byggeprosjektet. Hvis du er en av dem som er evig interessert i togbyggesett, vil du elske å kunne gjenskape dette fantastisk detaljerte vintage-ikonet fra jernbanens gullalder – Grønn krokodille. Imponerende fokus på detaljer. Denne vakre LEGO® modellen er en realistisk gjengivelse av lokomotivet Grønn krokodille – et lokomotiv som ble konstruert med utgangspunkt i Class Ce 6/8 II-lokomotivet som ble produsert for Schweizerische Bundesbahnen (Sveitsiske jernbaner) mellom 1919 og 1927. Den spennende modellen har en bevegelig strømavtaker og drivstenger som beveger seg i takt med at hjulene går rundt. Med de to minifigurene vekkes historien om dette ikoniske lokomotivet til live, og du kan ta av taket for å få tilgang til førerrommet. Du kan også motorisere lokomotivet ved hjelp av Powered Up komponenter (selges separat). Tilfredsstill byggeinteressen din. Settet Grønn krokodille (10277) er en del av en samling med LEGO® modellbyggesett for voksne med sans for vakker design. Settet passer også godt som gave til alle som liker modelltog.

 • Modellsettet LEGO® Grønn krokodille (10277) passer perfekt til voksne som har lyst til å bygge en modell av et vintage-tog, og til alle som elsker tog og har lyst på et nytt hobbyprosjekt.
 • Få en engasjerende utfordring med dette byggbare modelltoget. Etterpå kan du utforske alle detaljene og funksjonene som er inkludert som en hommage til det klassiske krokodillelokomotiv-toget.
 • Modellen har det opprinnelige lokomotivets fantastiske detaljer og autentiske funksjoner. Med to LEGO® minifigurer med verktøy, en utstillingsskinnegang og plakett har modellen mye å by på også etter at den er ferdig bygget.
 • Dette byggesettet for voksne er perfekt for modelltog-entusiaster, togelskere og LEGO® tilhengere. Settet er flott som kreativ gave eller bursdagspresang til alle som drømmer om en avstressende byggeopplevelse.
 • Togmodellen er over 16 cm høy, 52 cm lang og 8 cm bred og tar seg flott ut som utstillingsmodell.
 • Settet krever ikke batterier, så byggeopplevelsen kommer raskt i gang. Du kan også motorisere lokomotivet ved hjelp av én 88009 og én 88013 Powered Up komponent (selges separat).
 • Dette byggesettet for voksne inkluderer en flott byggeveiledning som også inneholder inspirerende detaljer om modellens design.
 • Modellen er med i en serie med inspirerende LEGO® modellbyggesett for voksne LEGO byggefans og hobbybyggere med sans for elegant design, vakker arkitektur og detaljerte modeller.
 • LEGO® byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og deler testes grundig for å sikre at hvert eneste byggesett oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Derfor kan du være trygg på at dette settet er konstruert for å vare.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1271
 • Alder: fra 16 år
Produktdetaljer
Modell10277
EAN5702016757460
MerkeLEGO
Vakre detaljer fra det originale toget

Vakre detaljer

Nyt å gjenskape utsøkt design fra det originale toget.

Over 52 cm i lengden er denne modellen perfekt å stille ut

Over 52 cm

Modellen er perfekt til å stille ut, og får definitivt oppmerksomhet.

Kjøp LEGO Power Up batteripakke for å sette modellen til live

Sett modellen til live

LEGO Power Up batteripakke kan kjøpes separat.

LEGO® Crocodile Locomotive
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.