Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Disney Frozen 43194 Anna og Elsas vidunderlige vinterland

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 457,-
På lager
SKU
05212-2
   

Styrk barnas selvtillit gjennom lek med 4+-settet LEGO Disney Princess 43194 Anna og Elsas vidunderlige vinterland, som inkluderer isslottet fra Disney-filmen Frost, enkle bildeinstruksjoner for barn som nettopp har begynt å lære å lese, samt digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan selv små byggere føle seg som mesterbyggere ... Det er fantastisk!

Læring i passende porsjoner

4+-settet er designet med fokus på blivende byggmestere og er fullt av detaljer og figurer som til sammen gir en flott lekeopplevelse. Posene i esken inneholder klosser til en komplett modell. Slottet inkluderer en startklossbase og en stor vegg som er lett å bygge, slik at leken kommer raskt i gang!

Moro for hele familien

Barn og voksne kan bli med Disneys Anna, Elsa og Olaf på lek og moro i isslottet. Med 4+-sett kan voksne og barn dele gleden over å bygge, og settene passer for alle, uansett om de er erfarne LEGO fans eller nettopp har begynt å leke med LEGO klosser.

 • 4+-settet LEGO Disney Princess Anna og Elsas vidunderlige vinterland (43194) er fullt av detaljer og funksjoner og lærer barn å bygge mens de leker med Disneys Anna og Elsa og vennene deres.
 • Settet inkluderer et isslott, tre mindre modeller, minidukkefigurer av Disneys Anna og Elsa samt LEGO figurer av Olaf og tre minisnømenn. Startklosser gir en enkel byggeprosess som sikrer at leken kommer raskt i gang!
 • Fans av Disneys Frost vil garantert like tilbehøret, inkludert en isstol, lykt, glassklokke og skattkiste med krone og diamanter. Perfekt både til frilek og når barna vil gjenskape favorittscener fra filmene.
 • En flott hverdagsgave til gutter og jenter fra fire år og oppover. Belønn god innsats med en liten oppmerksomhet som gir barn timevis med lek og lærer dem å bygge og være kreative.
 • Isslottet er 23 cm høyt og 13 cm bredt og byr på grenseløs lek. Det kan brukes med alle typer LEGO® klosser, slik at barn kan utvide slottet etter hvert som de blir flinkere til å bygge.
 • Enkle bildeinstruksjoner passer perfekt for barn som holder på å lære å lese, mens digitale Instructions PLUS i LEGO® Building Instructions appen gjør det lettere for barna å se for seg modellene mens de bygger.
 • 4+-lekesett gjør det gøyalt for små barn å lære å bygge. De enkle byggetrinnene styrker barnas selvtillit, og lar barn og voksne oppleve glede ved å bygge og leke sammen.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 154
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell43194
EAN5702016909654
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.