Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
629,90

LEGO Disney Mikke og venner 10780 Mikke og venner forsvarer slottet

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 479,-
Få igjen på lager
SKU
05227-4
   

Barn fra fire år kan finne på eventyr som styrker kommunikasjons- og rollelek-ferdighetene deres med settet LEGO® ? Disney Mikke og venner – Mikke og venner forsvarer slottet (10780) som inneholder et slott med tårn, fire små modeller, minifigurer av Mikke Mus, Minni Mus, Dolly Duck og Donald Duck, en byggbar drage og en LEGO hestefigur som minifigurene kan ri på. For aller første gang har alle minifigurene på seg fantasiklær.

Rollelek med middelaldertema

LEGO 4+ settet byr på mange spennende detaljer som gir barn en flott lekeopplevelse. Hver pose inneholder klosser til en komplett modell som barn kan bygge raskt for å komme i gang med leken. Settet inkluderer også fire startklosser som får fart på byggeprosessen.

Spennende aktivitet for hele familien

Byggelekene i 4+-serien gjør det mulig for voksne å bygge og leke sammen med barn. Det er lett å komme i gang, takket være bildeveiledninger og interaktive digitale byggeinstruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions, som hjelper barn å visualisere det de bygger.

 • Middelalderlek – styrk rollelek- og byggeferdighetene til barn fra fire år med settet Mikke og venner – Mikke og venner forsvarer slottet (10780), og gi dem muligheten til å finne på gøyale fantasy-historier.
 • Hva inneholder esken? En slottsmur med to tårn, fire små modeller, inkludert et stallområde hvor barn kan stelle hesten, fire minifigurer, en byggbar drage, en LEGO® figur av en hest og mye mer.
 • Et slottsliv – dette LEGO® ? Disney settet faller garantert i smak hos barn som elsker bygging, fantasy-inspirert lek og spennende eventyr. Det styrker barns fantasi og kreativitet.
 • Gøyalt for barn fra fire år – fans av Disneys Mikke Mus som liker slott, drager og å prøve nye ting, vil elske dette settet. Overrask et barn med denne gaven som stimulerer kreativiteten og gir timevis med underholdning.
 • Lek og still ut – slottsfasaden med tårn er 18 cm høy, 25 cm bred og 6 cm dyp, og settet passer like godt til lek som til utstilling.
 • Interaktiv, digital bygging – med appen LEGO® Building Instructions kan små barn zoome, rotere, vise og lagre en digital versjon av modellen mens de bygger.
 • Enkel bygging – sett i 4+-serien inneholder en startkloss som gjør at barna kan sette i gang med byggingen raskt. Enkle bildeinstruksjoner sørger for at selv barn som ikke har knekt lesekoden ennå, kan bygge dette slottssettet.
 • Læring gjennom lek – de byggbare 4+-lekene er utviklet for å styrke ferdigheter barn trenger til skolestart, inkludert evnen til å kommunisere, konsentrere seg, bruke fantasien og uttrykke seg.
 • Konsekvent kvalitet – helt siden 1958 har LEGO® komponenter oppfylt strenge bransjestandarder, og det gjør at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre så mange ganger du vil.
 • Leker du kan stole på – LEGO® ? Disney konstruksjonssett med Mikke og vennene hans testes maksimalt for å påse at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 215
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell10780
EAN5702017153483
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.