Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Disney Frozen 41165 Annas kanoekspedisjon

Alltid billig!

 • Prismatch
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: kr 188,-
På lager
SKU
09192-65
   

La barnet ditt gjenoppleve gøyale scener fra Disneys Frost 2-filmen med LEGO® l Disney 41165 Annas kanoekspedisjon. Dette LEGO lekesettet for barn fra fire år og oppover, er laget for at små barn og førskolebarn skal ha det gøy og føle mestring. Det inneholder en dyrefigur for morsom rollespillek og et spesielt startklossunderstell som gjør det lett for helt ferske byggere å bygge kjøretøy, bygninger og mye annet, helt alene. Den enkle bruksanvisningen hjelper unge fans av Disney Frost å forstå byggetrinnene og styrker samtidig fantasien og selvtilliten deres.

Dette settet er den perfekte starten på en byggekarriere med LEGO klosser i en velkjent Disney-setting. Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med Instructions PLUS byggeinstruksjonene, som er lett tilgjengelig i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse. Denne Disney-byggeleken for gutter og jenter og fans av Frost-filmene inneholder to Disney-figurer samt en LEGO figur av en harepus. LEGO® 4+ settene er utviklet spesielt for å være gøyale og enkle for små barn. De enkle byggetrinnene styrker barnas selvtillit og gir en super innføring i hvordan man bygger med LEGO klosser.

 • Inneholder to minidukker av ikoniske Disney-figurer, Anna og Olaf, samt en LEGO® figur av en harepus.
 • Et opplevelsessett som inneholder en iskano med lampe og et elvescenario med issklie, dumphuske, bevegelig løvverk og steiner med bilde av en sovende jordkjempe på. Kanoen inkluderer et startklossunderstell som gjør at barnet kommer raskt i gang med å bygge og leke i en spennende LEGO® l Disney verden full av eventyr.
 • LEGO® 4+ byr på en stor lekeverden med filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter.
 • LEGO® 4+ lekesettene het før LEGO Juniors og er kompatible med alle kreative LEGO byggesett.
 • Dette Frost-byggesettet med Anna er en ideell gave for små barn. Du finner intuitive Instructions PLUS byggeinstruksjoner i LEGO® Life appen. Hjelp også yngre byggere i byggeprosessen med brukervennlige funksjoner for zooming, rotasjon og spøkelsesmodus, som gjør det mulig å visualisere modellen mens de bygger.
 • Kan brukes med Disney-settet 41166 Elsas vogneventyr for enda flere magiske LEGO® l Disney Frost 2 opplevelser for barn fra fire år og oppover.
 • Kanoen er over 3 cm høy, 9 cm lang og 3 cm bred.
 • Elvescenarioet er over 8 cm høy, 28 cm bred og 15 cm dyp.

Detaljer:

 • Antall klosser: 108
 • Alder: fra 4 år
Mer informasjon
Model41165
EAN5702016368628
MerkeLEGO
Alder4, 5, 6, 7

Besøk vår LEGO-shop!

Besøk vår LEGO-shop!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.