Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Disney Frozen 41167 Arendelle-slottets landsby

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 876,-
På lager
SKU
09192-67
   

Med lekesettet LEGO® l Disney Frost 2 41167 Arendelle-slottets landsby får Frost-filmfans timevis med magisk og kreativ lek. Anna og Elsas hjem har tre etasjer og er perfekt for barn som vil gjenskape sine favorittscener fra filmene. Etasjene kan demonteres og monteres på nytt for enkel tilgang og lek innvendig. Møblene er også designet for å være å enkle å flytte på mellom tronsalen, soverommet og loftet. Utenfor er det boder fulle av de fineste varer, og det ligger en robåt i havnen, klar for nye eventyr! Dette Arendelle-lekesettet inneholder tre Disney-favorittfigurer samt tre LEGO dyrefigurer.

 • Inkluderer minidukkefigurer av Elsa, Anna og Kristoffer samt tre LEGO® dyrefigurer: en katt og to fugler.
 • Inneholder et slott i tre etasjer, med tronsal, soverom og loft, bakerbod, fiskehandlerbod, liten havn og en robåt med årer.
 • Inkluderer tilbehør som portrett og staffeli, skattkiste, krone, teleskop, byste med sokkel, fuglebur, lyktestolpe, gaveeske, gave, fisk, krabbe, brød, grønnsaker, kost og sverd.
 • Stimuler fantasien til barna mens de skaper, bygger og leker i en fantastisk Frost 2-verden i Anna og Elsas slott. Etterpå kan de lage nye miljøer og lage nye Frost-fortellinger med LEGO® klossene.
 • Trekk dynen til side for å legge minidukken i sengen og bre over henne! Møblene er designet for å være lette å flytte rundt på og sette sammen på nye måter i de ulike rommene. Modulsystemet gjør det mulig å demontere og remontere de tre etasjene, slik at venner kan leke i forskjellige deler av slottet samtidig.
 • Dette Frost-lekesettet for fans av filmen er ideelt som julegave eller bursdagsgave.
 • Kan brukes sammen med 41164 Forhekset trehytte, 41165 Annas kanoekspedisjon, 41166 Elsas vogneventyr, 41168 Elsas smykkeskrin og 41169 Olaf for enda flere LEGO® l Disney Frost 2 eventyr.

Detaljer:

 • Mål:
  • Frost-slottet er over 30 cm høyt, 30 cm bredt og 12 cm dypt.
  • Bakerens bod er over 8 cm høy, 4 cm bred og 3 cm dyp.
  • Fiskehandlerens bod er over 7 cm høy, 8 cm bred og 6 cm dyp.
  • Robåten er over 5 cm høy, 12 cm lang og 4 cm bred.
 • Antall klosser: 521
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell41167
EAN5702016368642
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.