Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Disney Princess 43176 Eventyrboken om Ariel

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 287,-
På lager
SKU
12192-21
   

Åpne boken for å gå på oppdagelsesferd i en spennende mikroverden over og under vann! Dykk ned for å utforske alt det spennende som finnes under overflaten. Sett deg i Disney-prinsesse Ariels muslingskjell, og hør på mens Sebastian og Fomle spiller musikk. Etterpå svømmer dere til overflaten og går opp på land. Se, der er prins Erik! Kan Ariel vinne hjertet hans før det er for sent, eller er stemmen hennes tapt for i havets dyp for all tid?

Barn kan spille ut livet under vann og på stranden med dette fantastiske LEGO® ǀ Eventyrboken om Ariel settet (43176). Dette byggeleketøyet inneholder en bok med 2 verdener som kan tilpasses, Ariels undervannspalass, med en musling som åpner seg, sklie og ulike små gjenstander, samt en strand over vannet med en båt med 2 figurer, pluss 2 klistremerkeark til å dekorere boken med. Helt bærbar moro og spenning Barn vil ha det gøy med å finne på fantasifull lek med dette bærbare lekesettet. Det kan brukes på egenhånd eller kombineres med andre LEGO ǀ Disney sett for enda flere alternativer. Det er også en flott julegave eller bursdagsgave til en ung fan av Disney-filmen Den lille havfruen. Favorittkarakterer og -scener tilbyr uanstrengt lek Denne kreative Disney-gaven leveres med 3 detaljerte mikrofigurer, 2 versjoner av prinsesse Ariel, prins Erik, pluss Sebastian og Fomle. Disse vil få barna raskt i gang med leken, sammen med områdene som er laget for å inspirere barnas fantasi i denne velkjente verdenen.

 • Oppfordre til kreativ rollelek med LEGO® ? Disney sett (43176), med Disney-prinsesse Ariel, Fomle, Sebastian og prins Erik. Supert for barn og fans av Disney-filmen Den lille havfruen. Leken starter når boken åpnes! 
 • Hvilke skatter kan oppdages under havet? Barna kan utvikle kreativiteten og rollelekferdighetene sine mens de utforsker stranden eller svømmer rundt med Disneys Ariel, Fomle og Sebastian, mens de forestiller seg kjente historier på nye måter.
 • Disse kjære mikrokarakterene er flotte å leke med i dette settet eller gjør det ekstra gøyalt ved å legge til andre modeller. Barn kan dra på eventyr med Disney-prinsesse Ariel, prins Erik, Sebastian og Fomle på helt nye måter!
 • Enhver fan av Disneys Den lille havfruen vil absolutt elske dette settet. Den unike boken som kan åpnes, avslører en komplett mikroverden som vil glede alle barn som en flott gave til jul, bursdag eller andre anledninger for gutter og jenter i alderen 5+.
 • Bærbar mikroverden-reiseleketøy som kan tas med hvor som helst. Med den åpne boken som er over 23 cm bred, 12 cm dyp og 8 cm høy, er dette fantastiske lekesettet stort nok til nye eventyr eller pakkvennlig for moro på farten.
 • Timevis med moro for et barns fantasi! Åpne, batterifrie leker bidrar til å utvikle barns gruppelek og problemløsningsferdigheter eller gi dem gleden ved å skape nye historier på egenhånd gjennom selvstendig lek.
 • Åpne leketøyboken og leken begynner. Enkle byggeinstruksjoner bidrar til bygging på et blunk, noe som gir barna masse kreativ spenning og gleden av å forestille seg nye eventyr eller gjenskape de velkjente historiene i boken.
 • Gi barn detaljerte figurer og steder å leke med i LEGO® Disney sett. Dette fantasifulle Disneys Den lille havfruen-lekesettet inspirerer til begynnelsen på søte historier og oppmuntrer til åpen kreativ lek for å utvikle viktige ferdigheter.
 • LEGO® klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® klosser og deler ved å droppe, varme opp, klemme, vri og analysere dem for å kontrollere at alle barnas byggeleker oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: B23 x D12 x H8 cm
 • Antall klosser: 105
 • Alder: 5 år
Produktdetaljer
Modell43176
EAN5702016704280
MerkeLEGO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.