Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Disney Princess 43187 Rapunsels tårn

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 544,-
På lager
SKU
08202-79
   

Utforsk alle de spennende hemmelighetene i tårnet til Disney-prinsessen Rapunsel! Nyt utsikten fra balkongen sammen med Pascal, før du hjelper Rapunsel med å male ferdig et maleri på hobbyrommet. Gå til hulen i tårnets grunnmur for å se hva som skjuler seg bak den hemmelige døren. Etterpå kan du huske litt, slappe av foran peisen eller besøke Den trygge andungen sammen med Flynn Rider. Etter en begivenhetsrik dag er det deilig å kunne krype opp i sengen for en god natts søvn!

Det fine LEGO® Disney (43187) settet Rapunsels tårn gir fans av Disney-prinsesser nye og spennende opplevelser. Det sjarmerende settet inkluderer et tårn med en hule og et hemmelig rom samt to mindre modeller som fungerer som ekstra lekestartere. Gøyal og kreativ byggelek Det detaljerte tårnet inneholder fire rom som kan utforskes – et hobbyrom, et soverom, en koselig stue og en hule nederst med hemmelig dør. Settet inkluderer også to mindre modeller – en huske laget av Rapunsels hår og vertshuset Den trygge andungen med taburett og piano – som stimulerer barn til kreativ frilek. Gøyal rollespill-lek med kjente og kjære figurer Dette flotte settet får leken raskt i gang og inkluderer to minidukkefigurer av Disneys Rapunsel og Flynn, samt en LEGO Disney figur av kameleonen Pascal. Settet inneholder lekestartere som inspirerer til gøyal rollespill-lek, hvor barn gjenskaper favorittscener fra filmen To på rømmen eller finner på egne eventyr.

  • Gi fans av Disney-prinsesser i alle aldre en spennende og engasjerende byggeopplevelse med settet LEGO® Disney Rapunsels tårn (43187), som inkluderer figurer fra Disney-filmen To på rømmen. Settet er perfekt som gøyal feriegave.
  • Inspirer byggere med et fargerikt og detaljert tårn med flere rom, to mindre modeller, minidukkefigurer av Rapunsel og Flynn Rider fra Disney samt andre elementer som bidrar til fantasifull og kreativ lek.
  • Det vakre tårnet og de søte figurene stimulerer barns fantasi og kreative lek. Barn kan bygge tårnet og de mindre modellene først og deretter iscenesette situasjoner fra filmen eller finne på egne eventyr.
  • Barn som liker Disneys To på rømmen, vil elske dette settet som er stappfullt av fine detaljer og smart tilbehør. De mindre tilleggsmodellene og gøyale lekestarterne gjør dette til en perfekt bursdagsgave til barn fra seks år og oppover.
  • Et fire etasjer høyt tårn, fullt av detaljer. Tårnet er over 44 cm høyt, 11 cm bredt og 8 cm dypt, og dette omfattende byggesettet er designet for å bli bygget og lekt om og om igjen.
  • Fantasiens kraft i en eske. Inkluderer lett gjenkjennelige minidukker og LEGO® figurer som barn kan leke med på utallige måter, helt uten batterier. Åpne esken, og begynn leken med å bygge modellen.
  • Enkel byggeprosess styrker småbarns selvtillit. Enkle, illustrerte instruksjoner gjør det lett for barn å utvikle både bygge- og lekeferdighetene sine mens de lager et tårn til Disneys Rapunsel, Flynn og Pascal.
  • La barn engasjere seg i spennende og magisk lek med dette LEGO® ǀ Disney settet med Disney-filmen To på rømmen som tema. Med dette kule settet kan barn bygge Rapunsels tårn og iscenesette gøyale eventyr med den modige Disney-prinsessen og vennene hennes!
  • LEGO® klosser oppfyller strenge krav og er alltid ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
  • LEGO® klosser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 369
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell43187
EAN5702016907803
MerkeLEGO

Hobbyrom med utsikt

Barn kan dykke inn i forskjellige kunst og håndtverk med Rapunsel.

Huske full av fantasier

Rapunsel, Flynn og Pascal kan nyte moro utendørs.

Reflekterer Disney-historien

Mengder tilbehør inspirerer til uendelige spennende eventyr.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.