Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Disney Princess 43193 Eventyrboken om Ariel, Belle, Askepott og Tiana

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 275,-
Få igjen på lager
SKU
06212-9
   

Spennende eventyr venter på Disney Princess-fans med settet LEGO® Disney Princess Eventyrboken om Ariel, Belle, Askepott og Tiana (43193). Denne byggbare leken inkluderer et slott med hevbar bro, en vogn og klistremerkeark for dekorering av slottet. Inkluderer også trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, rotere og visualisere modellen. Den veiledede byggeprosessen gjør at selv mindre barn kan føle seg som mesterbyggere ... Det er helt eventyrlig!

Lek hvor som helst, når som helst

Med dette bærbare lekesettet får barn massevis av kreative lekemuligheter. Settet kan brukes alene eller kombineres med andre LEGO Disney sett. Det er fullt av funksjoner og lekestartere som stimulerer barnas fantasi.

Favorittfigurer og spennende scenarioer

Med dette kreative LEGO settet kommer barn raskt i gang med leken sammen med fire mikrodukkefigurer – Askepott, Tiana, Belle og Ariel fra Disney – og LEGO figurer av Gus, Lymiere, en delfin og en frosk. Eventyrboke er den perfekte hverdagsgave.

 • Med settet LEGO® Disney Princess Eventyrboken om Ariel, Belle, Askepott og Tiana (43193) kan barn utfolde seg i kreativt rollespill og også iscenesette favorittscener fra Disney-filmene. Leken starter idet boken åpnes!
 • Hva er det som venter dem av lek og moro på slottet? Dette gøyale settet inspirerer til fantasifull lek med en bok som kan åpnes, og som inneholder en tosidet slottsmodell, en liten vogn, klistremerker og mange lekestartere.
 • Denne byggbare leken inkluderer fire mikrodukkefigurer av de populære Disney-prinsessene Askepott, Tiana, Belle og Ariel, som alle er klare for spennende eventyr sammen med LEGO® figurer av Gus, Lymiere, en delfin og en frosk.
 • Dette settet vil garantert falle i smak hos Disney Princess-fans fra fem år og oppover. Åpne boken og stig inn i en komplett miniatyrverden som er full av spennende detaljer og elementer. Settet passer perfekt som gøyal overraskelse eller belønning.
 • Bærbar lekemoro. Når boken er åpen, er den 8 cm høy, 23 cm bred og 2 cm dyp. Settet er stort nok til å være eventyrlig spennende, og lite nok til å ta med seg for lek på tur.
 • Vil du gi barn en enda flottere byggeopplevelse? Det kan du nå, med digitale Instructions PLUS! Instructions PLUS inneholder intuitive verktøy for zooming, rotering og visualisering. Det er LEGO® bygging i den digitale tidsalderen!
 • Denne byggbare Disney Princess-eventyrboken inkluderer detaljerte mikrodukkefigurer og steder samt gøyale lekestartere som inspirerer barn til kreativ frilek og styrker viktige ferdigheter.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 130
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell43193
EAN5702016909647
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.