Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Disney Princess 43195 Belle og Rapunsels prinsessestall

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 446,-
På lager
SKU
06212-10
   

Med det detaljerte byggesettet LEGO® Disney Princess Belle og Rapunsels prinsessestall (43195) kan du glede hesteinteresserte Disney Princess-fans. Settet inkluderer en stor stall med pokal, utstyrsrom, et koselig loftsrom og to mindre, avtakbare båser. Det inspirerende settet inkluderer trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS, som er en del av LEGO Building Instructions appen. Den veiledede byggeprosessen gjør at selv mindre barn kan føle seg som mesterbyggere ... Det er helt eventyrlig!

Kreativ frilek

Barn vil garantert like å leke med settet og det fantasivekkende tilbehøret som inkluderer både høy, fôr, saler, utstyr og en pokal. Barn lærer å ta vare på dyr og kan rollespille spennende eventyr.

Gøyal lek med populære figurer

Dette kreative settet får fart på barnas fantasi og inkluderer to minidukkefigurer – Belle og Rapunsel fra Disney – og ridbare LEGO figurer av hestene Maximus og Philippe. Dette kvalitetssettet fra Disney Princess blir garantert det store samtaleemnet i ungeflokken.

 • Få fart på rollespill-leken med settet LEGO® Disney Belle og Rapunsels prinsessestall (43195), en litt annerledes og unik Disney Princess-byggegave. Leken begynner med byggingen og fortsetter i det uendelige!
 • Fantasifulle eventyr venter. Dette kreativt stimulerende settet inkluderer en stall i tre nivåer med fem rom, to små avtakbare båser, et klistremerkeark og mange lekestartere som får fart på den fantasifulle leken.
 • De to populære Disney-figurene Belle og Rapunsel følger med i denne flotte, byggbare leken. Settet inkluderer også to LEGO® figurer av hestene Maximus og Philippe.
 • Dette settet vil garantert falle i smak hos Disney Princess-fans fra fem år og oppover. Med dette flotte kvalitetssettet som passer perfekt som gave, kan barn finne på utallige fortellinger og få timevis med fantasifull lek.
 • Like fint å leke med som å vise fram. Stallen med båser er 24 cm høy, 33 cm bred og 7 cm dyp. Settet er perfekt til lek og tar seg også flott ut som utstillingsmodell.
 • Vil du gi barn en enda flottere byggeopplevelse? Det kan du nå, med digitale Instructions PLUS! Instructions PLUS inneholder intuitive verktøy for zooming, rotering og visualisering. Det er LEGO® bygging i den digitale tidsalderen!
 • Dette byggbare Disney Princess-lekesettet inkluderer detaljerte mikrodukkefigurer og ridbare hestefigurer samt mange gøyale lekestartere som inspirerer barn til kreativ frilek og styrker viktige ferdigheter.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer: 

 • Antall klosser: 239
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell43195
EAN5702016909661
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.