Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
1 259,90

LEGO Disney Princess 43196 Belle og Udyrets slott

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 897,-
Få igjen på lager
SKU
05212-1
   

Med det detaljerte settet LEGO Disney Princess 43196 Belle og Udyrets slott kan du gi fans av Disneys Skjønnheten og Udyret magi og mystikk. I tillegg til slottet inneholder settet trykte instruksjoner og digitale Instructions PLUS i LEGO Building Instructions appen, som lar små byggere føle seg som mesterbyggere … Det er fantastisk!

Fantastiske figurer får leken i gang

Dette detaljerte settet inneholder Disneys Udyret (ta av Udyrets hode, så forvandles han til prinsen) og to minidukkefigurer av Belle samt hesten Philippe, som Belle kan ri på, og seks andre velkjente LEGO figurer fra Skjønnheten og Udyret. Settet inneholder flere gøyale lekestartere som inspirerer barn til å skape sin egen fantasiverden full av magi og eventyr.

Spennende rollespill-lek

Barn kan finne på sine egne Disney Princess eventyr med dette byggelekesettet. Slottet kan brukes alene eller sammen med andre LEGO sett for enda flere gøyale muligheter. Settet er perfekt som trendy gave eller unik presang til små fans.

 • Inspirer til magisk og kreativ lek med det fantastiske settet LEGO Disney Princess Belle og Udyrets slott (43196), som passer perfekt som gave til barn og fans av Disneys Skjønnheten og Udyret.
 • Bygg et toetasjes slott med roterende dansegulv, roterende klesskap, tre minidukkefigurer (inkludert to versjoner av Belle og et Udyret-hode til prinsen), hesten Philippe og seks andre LEGO® figurer.
 • Dette flotte LEGO Disney Princess settet er fullt av tilbehør, inkludert et revnet portrett av prinsen og en forhekset rose. Gjenskap favorittscener fra filmene, eller finn på gøyal og fantasifull rollespill-lek.
 • Alle som liker Disneys Skjønnheten og Udyret, vil like dette settet. Slottet er fullt av både kjente og uventede detaljer, noe som gjør dette til en spennende og unik byggeleke til gutter og jenter fra seks år og oppover.
 • Slottet 27 cm høyt og 32 cm bredt. Det er flott å se på og byr på mange kreative rollespill-muligheter.
 • Trykte byggeinstruksjoner er alltid nyttig, men digitale Instructions PLUS er kjempekult! Med LEGO Building Instructions appen kan til og med yngre byggere zoome inn på og visualisere modeller mens de bygger.
 • Med LEGO Disney Princess sett kan du gi mindre barn spennende figurer og scenarioer. Denne gøyale byggeleken inkluderer startelementer som stimulerer barns kreativitet og fantasi.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 505
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell43196
EAN5702016916447
MerkeLEGO
Danse på det roterende dansegulvet Danse på det roterende dansegulvet

Roterende dansegulv

Dans med Disney's Belle og Udyret i ballrommet.

Finn en god bok på biblioteket Finn en god bok på biblioteket

Glidende stige på biblioteket

Barn kan finne en god bok og tilbringe tid på å lese.

Ri på hesten Philippe, eller få han til å dra vognen til slottet Ri på hesten Philippe, eller få han til å dra vognen til slottet

Hest til å ri på eller dra vognen

Ri på Philippe, eller få han til å dra vognen til slottet.

Skap som lar deg velge mellom Belle i sin hverdagskjole eller ballkjole Skap som lar deg velge mellom Belle i sin hverdagskjole eller ballkjole

Forvandlingsskap

Velg Disney's Belle i sin hverdagskjole elelr ballkjole.

Nyt godsaker fra kjøkkenet med Belle og Udyret Nyt godsaker fra kjøkkenet med Belle og Udyret

Bord fullt av godsaker

Gjester kan nyte smakfull snacks fra kjøkkenet.

Forvandle Disney's Udyret til prinsen ved å bytte hoder Forvandle Disney's Udyret til prinsen ved å bytte hoder

Udyrets forvandling

Forvandle Disney's Beast til Prinsen med et raskt hodebytte.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.