Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Disney Princess Encanto 43200 Antonios magiske dør

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 188,-
På lager
SKU
11212-1
   

Eventyret venter i settet LEGO Disney Princess Antonios magiske dør (43200), som består av en dobbel dør med lås som kan åpnes, en modell i midten, et ark med klistremerker barn kan bruke for å dekorere settet som de vil, pluss trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, rotere og visualisere modellen på skjermen. Veiledningen gjør at selv yngre barn vil føle seg som mesterbyggere ... Det er helt eventyrlig!

Bærbar moro

Settet kan tas med overalt, og vil gi Disney-fans mange morsomme og fantasifylte lekestunder. Det kan brukes alene eller sammen med andre LEGO Disney sett (selges separat), og inspirerende funksjoner og tilbehør gjør at leken stadig tar nye vendinger.

Festlige figurer og scener

Det magiske LEGO Disney Princess settet har to mikrodukkefigurer – Disneys Mirabel og Antonio – samt LEGO figurer av et flodsvin, en jaguar, en frosk og tre sommerfugler. Dermed er leken i gang på et blunk. Premiumsettet er en flott gave til barn som liker å vise fram nye leker til vennene sine.

 • Barn kan lekespille scener fra filmen eller dikte videre med settet LEGO Disney Antonios magiske dør (43200). Lås opp døren og åpne den, så er leken i gang!
 • Hva venter bak døren? Den byggbare leken har 99 klosser som danner en dør som kan låses opp med den medfølgende nøkkelen i nøkkelkjedet, og åpnes. I midten er det en modell, og klistremerkearket og lekestartere inspirerer til fantasifull lek.
 • Inneholder LEGO® figurer av Disneys Antonio og Mirabel, pluss Chispi og Parce, som baner vei for kreative eventyr, enten settet brukes alene eller sammen med andre Encanto eller Disney sett (selges separat).
 • Alle fans av Disneys Encanto fra fem år og oppover, vil elske denne unike modellen. Åpne døren og tre inn i en eventyrlig miniatyrverden med en hevbar hengekøye, en jaguarhule, samt tøffe funksjoner og kult tilbehør som inspirerer til lek.
 • Bærbare eventyr. Når døren er «åpen», er modellen 7 cm høy, 22 cm bred og 12 cm dyp. Settet kan enkelt slås sammen og tas med til venner, og det er dessuten svært dekorativt.
 • Har du lyst til å gi barn en enda heftigere byggeopplevelse? Nå er det mulig, takket være digitale Instructions PLUS. Med intuitive funksjoner som zooming, rotering og skyggebilder for en digital LEGO® byggeopplevelse!
 • Denne byggbare lekemodellen fra Disneys Encanto har detaljerte mikrodukkefigurer, søte dyr og gjenkjennelige scenarioer som inspirerer barn til kreativ frilek og styrker viktige ferdigheter mens de har det gøy.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 99
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell43200
EAN5702017097435
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.