Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
629,90

LEGO Disney Princess Encanto - 43202 Familien Madrigals hus

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 467,-
På lager
SKU
11212-3
   

Fans av Disneys Encanto i alle aldre vil elske den fargerike modellen LEGO Disney Princess Familien Madrigals hus (43202). Settet inneholder et treetasjes hus, et ark med dekorative klistremerker og trykte byggeinstruksjoner. Instruksjonene finnes også som digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, rotere og se modellen på skjermen. Den trinnvise prosessen får selv nybegynnere til å føle seg som mesterbyggere. Det er fantastisk!

Lek dagen lang

Med farger, funksjoner og detaljer som appellerer til barns sans for magi, inspirerer denne byggeleken til endeløs lek. Den kommer med masse kreativt tilbehør, som trekkspill, grammofon og paraply, og kan brukes i leken alene eller sammen med andre LEGO Disney Princess sett (selges separat).

Kjente filmkarakterer

Dette LEGO Disney Princess settet har to minidukkefigurer og en mikrodukke – Disneys Abuela, Mirabel og Antonio – samt LEGO figurer av et flodsvin og en sommerfugl. Den flotte leken er en imponerende gave til barn som liker å vise fram nye leker til vennene sine.

 • Gi Disney-fans et magisk hus fullt av farger og overraskelser med dette enestående settet LEGO® Disney Princess Familien Madrigals hus (43202). Eventyret begynner i det esken åpnes!
 • Se hvem som bor her! Settet har 587 deler, tre etasjer, en snurrende vindfløy, seng med vippefunksjon og vinkende vinduslemmer, et flott klistremerkeark og masse tilbehør som forvandles til den ene lekehistorien etter den andre.
 • Det fargerike treetasjes lekesettet kommer med minidukkefigurer av Disneys Abuela og Mirabel, mikrodukkefigur av Antonio, pluss LEGO® figurer av Chispi og en sommerfugl, og er som skapt for oppfinnsom lek.
 • Fans av Disneys Encanto fra seks år og oppover vil bli henrykt over å få denne tidsriktige gaven. Huset inneholder flere rom, ulike funksjoner hentet fra filmen, samt detaljer og tilbehør for festlig lek.
 • Fantasifull lek som fortsetter og fortsetter. Huset er 26 cm høyt, 20 cm bredt og 10 cm dypt. Settet er perfekt for lange lekeøkter og en fryd for øyet.
 • Har du lyst til å gi barn en enda heftigere byggeopplevelse? Nå er det mulig, takket være digitale Instructions PLUS. Med intuitive funksjoner som zooming, rotering og skyggebilder for en digital LEGO® byggeopplevelse!
 • Denne byggbare lekemodellen fra Disneys Encanto har detaljerte mini- og mikrodukkefigurer og en fargerik husmodell som inspirerer til uhemmet, kreativ lek og styrker viktige ferdigheter.
 • LEGO deler oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 587
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell43202
EAN5702017100081
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.