Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
1 259,90

LEGO Disney Princess 43207 Ariels undervannsslott

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 942,-
Utsolgt
SKU
02222-14

Fans av Disneys Den lille havfruen fra seks år og oppover kan legge ut på eventyr på havets bunn med settet LEGO® Disney Ariels undervannsslott (43207). Det inneholder et byggbart lekeslott, tre minidukkefigurer og seks LEGO dyrefigurer, i tillegg til interaktive digitale byggeinstruksjoner som gjør byggingen ekstra morsom. De intuitive zoom- og rotasjonsverktøyene i gratisappen LEGO Building Instructions lar barn visualisere modellene mens de bygger dem.

Fysisk lek, læring og utvikling

Dette detaljerte Disney-slottet er fullt av funksjoner og tilbehør som stimulerer barns fantasi og kreativitet. Det lar dem gjenoppleve favorittscener fra filmen og også finne på nye fortellinger selv. Settet inspirerer til rollelek alene og i grupper, og barn kan skape familiefortellinger med figurene som er i forskjellige aldre.

Ikoniske figurer

Med dette settet kommer barn raskt i gang og kan leke med minidukkefigurer av Disneys Ariel, Arista og Kong Triton samt Sebastian, Fomle og fire LEGO delfinfigurer. Settet er en perfekt gave til alle som liker Disney Princess.

 • Kreativ lek – med det gøyale settet LEGO® Disney Ariels undervannsslott (43207) kan du gi alle Disney-fans en gave full av funksjoner, detaljer og tilbehør som inspirerer dem til fantasifull rollelek.
 • Hva inneholder esken? Settet består av 498 deler og inneholder et slott med sklie, bevegelige møbler og en stor og en liten delfinvogn samt masse tilbehør som får leken til å vare enda lenger.
 • Ikoniske figurer – inkluderer minidukkefigurer av Disneys Ariel, Arista og Kong Triton samt LEGO® figurer av Sebastian og Fomle og inspirerer til utallige fantasifulle eventyr.
 • Gøyal gave til barn fra seks år – barn vil elske dette kvalitetssettet med mange lekemuligheter. Dette byggbare lekesettet er basert på en kjent og kjær Disney-film og vil garantert imponere alle Disney Princess fans.
 • Inspirerende detaljer – slottet er 28 cm høyt, 31 cm bredt og 12 cm dypt. Settet passer perfekt til langvarige lekeøkter og er også flott som utstillingsmodell.
 • Interaktiv, digital bygging – med appen LEGO® Building Instructions kan barn zoome, rotere og vise en digital versjon av modellen mens de bygger.
 • Viktige livsferdigheter – dette byggbare Disney Princess settet inneholder detaljerte minidukkefigurer og en gjenkjennelig modell. Det inspirerer til kreativ lek som styrker viktige ferdigheter gjennom gøyal.
 • Kompromissløs kvalitet – Helt siden 1958 har LEGO® komponentene oppfylt strenge bransjestandarder som gjør at de alltid sitter godt sammen.
 • Med sikkerheten i høysetet – LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 498
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell43207
EAN5702017154343
MerkeLEGO
Lego Disney byggesett med undervannspalass og 3 havfrue-figurer Lego Disney byggesett med undervannspalass og 3 havfrue-figurer

3 karakterer til rollelek

Disney's Ariel, Arista og Kong Triton inviterer til familielek.

Lego Disney Den lille Havfruen lekesett med undervannspalass Lego Disney Den lille Havfruen lekesett med undervannspalass

Bygg et funksjonsrikt palass

Mange rom og tilbehør forsterker den kreative leken.

Lego Disney Ariels undervannsslott med sklie Lego Disney Ariels undervannsslott med sklie

Skli rundt slottet

Barn kan bruke sklien og andre funksjoner i deres fortellinger.

LEGO® Disney Ariel's Underwater Palace Set LEGO® Disney Ariel's Underwater Palace Set
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.