Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DOTS 41904 Dyrebildeholdere

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 144,-
På lager
SKU
02202-51
   

Disse søte dyrebildeholderne kan du dekorere akkurat som du vil! Du kan sette sammen og dekorere boksene og stille dem ut med favorittbildene dine eller andre papir-kreasjoner etterpå. Du kan også bruke dem til å oppbevare skatter eller hemmeligheter på rommet ditt. Få inspirasjon fra instruksjonene og idéarkene, eller finn på noe nytt og spennende. Dekorer de søte dyreboksene etter lyst og lune – det er både lett og morsomt!

Alle som liker kunst- og håndarbeidsprosjekter vil like settet LEGO® DOTS™ (41904) Dyrebildeholdere! Dette unike gjør det selv-lekesettet er laget for å være lett å sette sammen og gir barn muligheten til å lage dekorasjoner til rommet sitt og tilpasse dem etter humør eller farger. Rydding og sortering går dessuten som en lek med oppbevarings- og sorteringsbrettet som følger med. Gjør det selv-romdekorsett Dette settet inneholder tre små bokser med lokk og bildeholdere samt fargerike fliser som barn kan lage søte dyreansikter med, inkludert katte-, hunde- og lamaansikter. Fantasien stimuleres, og barn blir flinkere til å uttrykke seg når de leker og lager disse gøyale og unike bildeholderboksene. Kreativitetssett for barn som elsker å lage ting Med dette gøyale settet får barn lov til å bruke fantasien og dekorere boksene helt etter eget hode. Etterpå kan de vise fram boksene og putte ting som favorittbilder, små skatter og hemmeligheter oppi. Settet er perfekt som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger.

 • La barnet ditt utfolde seg med kreative gjør det selv-oppgaver med dette søte LEGO® DOTS™ (41904) bokssettet som inneholder tre dyrebokser med lokk og bildeholdere. Leken starter med det samme med monteringeen av dyrebildeholderne! Kreativitet på utstilling!
 • Barn kan virkelig vise hvor kreative de er når de dekorerer boksene. De kan følge forslagene på esken og designe ansiktene til en katt, hund, lama eller andre dyr, eller de kan finne på helt egne ting.
 • Det er gøy å dekorere med de fargerike flisene. Barna kan bruke fliser fra andre DOTS™ sett eller pakken Ekstra DOTS – serie 1 (41908) for å forvandle boksene til favorittdyret sitt eller pynte boksene så de matcher barnerommet!
 • Alle som liker gjør det selv-leker eller kunst- og håndverk, vil elske dette kreative settet. Boksene kan styles med de fargerike flisene og vil glede alle barn fra 6 år og oppover. Settet egner seg godt som gave til jul, bursdag eller andre anledninger.
 • Små og anvendelige. Hver boks er en kube på 4 x 4 cm. Dette smarte gjør det selv-settet er perfekt for nybegynnere som kan øve seg på å dekorere helt til de blir fornøyde og vil vise fram resultatet.
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig. I tillegg får de gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd.
 • Kreativiteten begynner i det øyeblikket esken åpnes. Barn kan bygge boksene med de enkle instruksjonene. Etterpå kan de dekorere dem som de vil, og designe dyreansikter. Rydding og sortering går som en lek med oppbevaringsbrettet som følger med.
 • Med LEGO® DOTS™ sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smarte settet gjør dem i stand til å finne på egne designmønstre og styrker kreativiteten og mestringsfølelsen.
 • LEGO® klosser og fliser oppfyller de høyeste bransjestandardene og våre kvalitetskriterier. Det sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – og slik har vært det siden 1958.
 • Vi tester LEGO® klosser og fliser ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle våre barneleker oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Alder: fra 6 år
 • Antall klosser: 423
Produktdetaljer
Modell41904
EAN5702016668643
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Uendelige muligheter

Dette settet med LEGO DOTS inneholder alt barn trenger for å være kreativ.

Spennende DIY

Barna kommer til å elske alle mulighetene til å være kreativ.

Bildeholder og holder for småting

Lag ditt helt eget uttrykk på oppbevaringen din!

Ekstra inspirasjon følger med

Følg mønsteret på pakken eller lag dine helt egne uttrykk.

Dekorer, og gjør om

Masse forskjellige små DOTS gjør at du kan lage nye design om og om igjen.

Gjenbrukbart brett

Samle delene i boksen, og ta den med til vennene dine!

LEGO DOTS Animal Picture Holders
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.