Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DOTS 41906 Ananasblyantholder

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
02202-53
   

Kreativiteten er lett tilgjengelig med dette kule ananasblyantholder-settet! Sett sammen og dekorer panelene på de små ananas- og vannmelonboksene, og vis dem frem på bordet hjemme eller på rommet ditt. Få inspirasjon fra instruksjonene og idéarkene, eller finn på noe nytt og spennende. Dekorer boksene etter lyst og lune – det er både lett og morsomt!

Gled alle med sans for kunst og håndverk med det søte settet LEGO® DOTS™ (41906) Ananasblyantholder! Dette gjør det selv-settet med bokser er lett å bygge og gir barn muligheten til å designe sin egen blyantholder og en boks for skrivemateriell. Etterpå kan de forandre dem etter humør eller interiør. Rydding og sortering går også som en lek med oppbevaringsbrettet som følger med. Fargerikt og nyttig sett med bokser Dette praktiske settet består av en høy, gul blyantholder med et lokk med grønne blader som kan snurre rundt. Det inneholder også en mindre rosa og grønn skrivemateriellboks med lokk, formet som en vannmelonbit, samt fargerike og fantasistimulerende fliser som barn kan bruke til å gjøre boksene gøyale og unike. Kreativitetssett for barn som elsker å lage ting Med dette flotte settet kan barn slippe fantasien fri og dekorere blyantholderen og skrivemateriellboksen etter eget hode, humør og rominteriør. De kan også dele settet med venner. Settet er perfekt som gaver til jul, bursdag og alle andre anledninger.

 • Stimuler barns kreativitet med det fine dekorasjonssettet LEGO® DOTS™ (41906) som inneholder en høy ananasblyantholder og en liten vannmelonboks. Leken starter med bygging rett fra esken!
 • Kreativitet og oppbevaring på utstilling! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere disse gøyale boksene, enten ved å følge mønsterforslagene på esken eller finne på unike mønstre selv. Det er gøy å skape fantasifulle mønstre med de fargerike flisene. Barn kan bruke flisene på tvers av alle DOTS™ produkter, inkludert Ekstra DOTS – serie 1 (41908) og andre romdekorasjonssett!
 • Alle som liker gjør det selv-leker og kunst- og håndarbeidssett, vil elske dette flotte settet. De smarte og nyttige boksene og fargerikt dekorerte flisene vil glede alle barn fra 6 år og oppover og egner seg flott som gave til jul, bursdag eller andre anledninger.
 • Dekorative og nyttige. Ananasblyantholderen er over 15 cm høy og 6 cm bred, og dette spennende og kreative gjør det selv-settet er perfekt for unge designere som har lyst til å lage nye mønstre om og om igjen.
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd.
 • Åpne esken, og begynn å sette sammen blyantholderen og skrivemateriellboksen. Brukervennlige instruksjoner gjør at byggingen går som en lek. Rydding og sortering går også unna i en fei med oppbevaringsbrettet som følger med.
 • Med LEGO® DOTS™ sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smarte bokssettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse.
 • LEGO® klosser og fliser oppfyller de høyeste bransjestandarder og våre kvalitetskriterier. Det sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har vært det siden 1958.
 • Vi tester LEGO® klosser og fliser ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle våre byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Alder: fra 6 år
 • Antall klosser: 351
Produktdetaljer
Modell41906
EAN5702016668650
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Uendelige muligheter

En blyantholder er så mye mer når man kan designe den selv!

Bygg og desing

Barna kan selv bygge ananasen og pynte den med deres eget mønster.

351 deler

Masse fargerike DOTS gjør at du kan designe ananasen igjen og igjen.

Ekstra inspirasjon følger med

Følg mønsteret på pakken eller lag ditt helt egne uttrykk.

Dekorer, og gjør om

Mulighetene er mange for å lage design som matcher både personlighet og barnerommet.

Gjenbrukbart brett

Samle delene i boksen, og ta den med til vennene dine!

LEGO DOTS Pineapple Pencil Holder
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.