Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DOTS 41914 Kreative bilderammer

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
04202-58
   

Med disse kule og kreative bilderammene kan du stille ut favorittbildene dine! Bygg og dekorer rammene først, før du fyller dem med tegninger, kunstverk eller bilder. Rammene kan knyttes sammen på forskjellige måter eller plasseres hver for seg rundt omkring på rommet ditt. Hent inspirasjon fra instruksjonene og idéarket, eller finn på dine egne mønstre. Dekorer og dekorer på nytt – det er både lett og morsomt! #dotyourworld

Gled barn med det tøffe hobbysettet LEGO® DOTS Kreative bilderammer (41914)! Denne gjør det selv-byggerammen er lett å lage og tilpasse. Settet gir barn muligheten til å lage sine egne pyntegjenstander eget interiør, som de deretter kan forandre etter humør og farger på interiøret. Med boksen og oppbevaringsbrettet som følger med, går rydding og sortering som en lek. Gjør det selv-bilderammer Settet inneholder tre bilderammer samt fargerike fliser som du dekorerer rammene med. Fantasien stimuleres, og barn blir flinkere til å uttrykke seg når de leker og lager unike bilderammer. Rammene kan brukes hver for seg eller kobles sammen på ulike måter ved hjelp av «z»-klossene. Kreativ kunst- og hobbymoro Med dette flotte settet får barn lov til å bruke fantasien og designe rammene helt etter eget hode. De kan stille ut den ferdige rammen med favorittbildet sitt i og deretter forandre den når de selv vil. Settet er en perfekt gave til jul, bursdag og alle andre anledninger.

 • Gi barn som er glade i hobbyprosjekter, LEGO® DOTS (41914) Kreative bilderammer, et gøyalt gjør det selv-sett som inkluderer tre rammer og diverse fliser. Leken starter umiddelbart, med bilderamme-design rett fra brettet!
 • Barn kan slippe fantasien fri mens de dekorerer bilderammene. De kan velge å bruke mønstre på pakningen og inspirasjonsarket som følger med, eller lage egne mønstre. Rammene kan brukes hver for seg eller sammenkoblet.
 • De fargerike flisene er en del av dette gøyale hobbysettet. Barn kan også bruke fliser fra andre DOTS sett eller fra pakken Ekstra DOTS – serie 2 (41916) for å dekorere rammene så de passer inn på rommet sitt!
 • Alle som liker kunst- og hobbysett, vil elske dette kreative settet. De dekorerbare rammene og fargerike flisene danner til sammen en flott gave til jul, bursdag og alle andre anledninger for gutter og jenter fra 6 år og oppover.
 • Små og anvendbare. Den største rammen er over 11 cm høy og 7 cm bred. Det smarte bilderammesettet byr på masse designtrening for nybegynnere, som etterpå kan vise fram rammen de er mest fornøyd med.
 • Barns fantasi er drivkraften, og resultatet uhemmet kreativ utfoldelse! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig. I tillegg får de gleden av å lage noe helt nytt, helt på egen hånd.
 • Det er bare å åpne esken, så begynner den kreative opplevelsen. Barn kan bygge rammene med de enkle instruksjonene og deretter dekorere dem. Rydding og sortering går som en lek med oppbevaringsbrettet som følger med.
 • Med LEGO® DOTS leker gir du barn muligheten til å være kreative. Dette smarte settet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse.
 • LEGO® byggeklosser og fliser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og fliser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 398
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41914
EAN5702016668681
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.