Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DOTS 41919 Energiarmbånd

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 70,-
På lager
SKU
04202-62
   

Vis fram hvor sterk du er med et kraftfullt energiarmbånd! Legg armbåndet flatt, og klikk de fargerike flisene på. Finn inspirasjon på emballasjen, eller lag dine egne mønstre. Klikk på de kule dekorflisene og gjennomsiktige glitterflisene, fest armbåndet rundt håndleddet og vis andre hva du står for. Dekorer armbåndet på nytt så ofte du vil, og vis verden hvor god du er på dristige designmønstre! #dotyourworld

Barn som liker kunst- og hobbyprosjekter samt å designe smykker, vil elske det flotte settet LEGO® DOTS™ energiarmbånd (41919)! Gjør det selv-settet inneholder en enkel veiledning som viser hvordan barn kan designe et armbånd og forandre designmønsteret etter både antrekk og humør. Enkelt gjør det selv-prosjekt Med dette kule armbåndsettet kan barn lage sine egne armbånd. Det inneholder et justerbart, mørkerosa bånd som kan tilpasses både store og små håndledd, samt 32 fliser, deriblant spesialfliser dekorert med kraftfulle budskap. Gjennom kreativ lek får fantasien fritt spillerom, og barn kan lage et gøyalt og helt unikt smykke. Hobbysett for barn som elsker fantasifull lek Med disse settene får barn muligheten til å utvikle sine konstruksjonsferdigheter og dekorere armbåndene slik de selv vil. De kan uttrykke seg og finne på nye og gøyale designmønstre – med disse armbåndene er alt mulig! De er perfekte som gaver til jul, bursdag og alle andre anledninger.

 • Gi kreative barn muligheten til å utfolde seg med det gøyale gjør det selv-settet LEGO® DOTS energiarmbånd (41919), som inkluderer et justerbart armbånd og 32 fargesterke fliser. Leken starter med dekorering rett ut av posen!
 • Vis fram kreative smykker! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere dette enkle hobbyarmbåndet, enten ved å følge mønsterideene på emballasjen eller finne på en unik stil selv.
 • Settets fliser kan brukes sammen med andre sett for enda større kunstnerisk utfoldelse. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO® DOTS™ 2 Ekstra DOTS – serie 2 (41916) for å lage nye stiler og gjøre armbåndene sine enda finere.
 • Alle som liker gjør det selv-sett eller hobbyprosjekter, vil elske dette kreative settet. Det bøyelige armbåndsettet og de fargerikt dekorerte flisene passer for gutter og jenter fra 6 år og oppover og er en perfekt gave til jul, bursdag eller andre anledninger.
 • Lite og bærbart. Armbåndet er over 20 cm langt, og dette spennende hobbysettet er perfekt for unge designspirer som vil øve seg på å lage mønstre. Etterpå kan bruke den armbåndversjonen de blir mest fornøyd med.
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å styrke barns kreative byggeferdigheter og gir dem gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd.
 • Det er bare å åpne posen, så starter den morsomme armbåndsdekoreringen. Enkle ideer på emballasjen gjør at dekoreringen går som en lek, og barn kan være kreative og ha det gøy mens de lager unike smykker som de kan være stolte over å vise fram.
 • Med LEGO® DOTS sett kan du gi barn gøyale ideer til nye armbånd de kan lage. Dette flotte armbåndsettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse.
 • LEGO® byggeklosser og fliser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og fliser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barns byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 33
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41919
EAN5702016668629
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.