Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DOTS 41936 Blyant- og penneholder

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 195,-
Få igjen på lager
SKU
05212-6
   

Alle romfarts- og hobbysett-entusiaster vil like det flotte settet LEGO DOTS 41936 Blyant- og penneholder! Instruksjonene gjør holderen lett å lage, og barn kan designe den slik de vil, for eksempel etter humør eller rominnredning. Rydding og sortering går dessuten som en lek med oppbevaringsbrettet som følger med.

Kreativt hobbysett

Dette nyttige og smarte settet stimulerer barns fantasi og evne til å uttrykke seg. Den høye, rakettformede blyant- og penneholderen i blått og svart har en vindusramme foran som kan åpnes og har plass til et bilde eller en tegning. Bak er det en beholder til blyanter og annet kontormateriell. Settet inkluderer også masse fargerike fliser til dekorering av raketten.

Til barn som elsker kreative leker

Med dette flotte settet kan barn slippe fantasien fri og dekorere blyant- og penneholderen etter eget hode, humør eller rominnredning, og de kan også dele settet med venner. Settet er flott som inspirasjon til lek hver dag, eller som en belønning til et barn som har gjort en ekstra innsats. Overrask en romfarer med dette kule blyant- og penneholder-settet med «bilderamme», beholder og mange fliser.

 • Stimuler barns kreativitet med det gøyale settet LEGO® DOTS Blyant- og penneholder (41936). Styrk fantasien og designferdighetene deres med en rakett de kan dekorere slik de selv vil.
 • Rakettformet oppbevaring! Barn blir flinkere til å uttrykke seg når de lager og dekorerer holderen, og de kan bruke tipsene som følger med, eller finne på egne, unike mønstre.
 • Hva inneholder brettet? Dette gøyale settet inkluderer en byggbar romrakett med vindusramme som kan åpnes og har plass til et bilde eller en tegning, samt en beholder til blyanter, kontormateriell og alt mulig annet.
 • Blyant og penneholder (41936) passer for barn fra seks år som er interessert i hobbysett og romfart. Kreativ gave til jenter og gutter med fargerike fliser og dekorerbar rakett.
 • Den nyttige og dekorative raketten er 18 cm høy og 7 cm bred og er en gøyal hobbyleke som gir unge designere muligheten til å lage nye mønstre så ofte de vil.
 • Med LEGO DOTS kan du gi barn inspirerende og praktiske hobbysett. Dette romdekorsettet leveres i et oppbevaringsbrett og styrker barns selvtillit og kreative ferdigheter gjennom lek og moro.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lekens gleder. Settene styrker barns fantasi og evne til å uttrykke seg ved å lage romdekorsett eller smykker.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 321
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41936
EAN5702016915846
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.