Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DOTS 41937 Pakke med sommerstemning

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 238,-
På lager
SKU
05212-4
   

Ser du etter et hobbysett som passer som bursdagsgave? Da er LEGO DOTS 41937 Pakke med sommerstemning settet for deg. Barn introduseres for det kreative DOTS universet og kan utvikle byggeferdigheter og selvtillit med ulike modeller som går fra det helt enkle til det mer detaljerte.

Herlige hobbyprosjekter

Hobbysettet inneholder ulike dekorerbare DOTS produkter som barn kan ha på seg eller pynte rommet sitt med, inkludert armbånd, løvemerke til bag, bilderamme med opphengselement og en kaktusformet blyantholder. Med flisene kan barn dekorere modellene på utallige måter, og du kan også gi dem enda flere designmuligheter med settet Ekstra DOTS – serie 5 (41932) som selges separat.

Sommerlige hobbyprosjekter

Dette allsidige settet gir barn muligheten til å mikse og matche mønstre på de forskjellige produktene før de viser fram de kreative resultatene eller deler dem med venner. Settet gir barn en flott introduksjon til kreative hobbyprosjekter og inneholder noe for alle. Dette allsidige settet passer perfekt til kreative barn og inneholder et armbånd, et bagmerke, en bilderamme, en blyantholder, designideer og fliser.

 • Stimuler barnas kreativitet med det spennende settet LEGO DOTS Pakke med sommerstemning (41937), og se hvordan de får bedre selvtillit etter hvert som de designer de forskjellige, gøyale produktene.
 • Kreativitet på utstilling! Barns evne til å uttrykke seg styrkes når de dekorerer de ulike produktene i settet, enten ved å følge de vedlagte mønsterideene eller ved å finne på unike mønstre selv.
 • Hva inneholder brettet? Settet inkluderer et justerbart, lyseblått armbånd, et løvemerke til bag, en bilderamme med opphengselement, en kaktusformet blyantholder med bevegelige armer og masse fargerike fliser.
 • Alle hobbysett-interesserte barn vil elske Pakke med sommerstemning. Med gøyale farger og produkter som kan tilpasses, er dette en perfekt gave til kreative gutter og jenter fra seks år og oppover.
 • Kaktusen er 12 cm høy og 6 cm bred. Dette spennende hobbysettet inneholder ting barn kan ha på seg, som er nyttige og som kan brukes til pynt, og alle kan designes så mange ganger barna vil.
 • Med LEGO DOTS kan du gi barn inspirerende og praktiske hobbysett. Det allsidige settet leveres i et oppbevaringsbrett og styrker barns selvtillit og kreative ferdigheter mens de har det gøy.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lekens gleder. Settene styrker barns fantasi og evne til å uttrykke seg ved å lage romdekorsett eller smykker.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 441
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41937
EAN5702016915853
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.