Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DOTS 41938 Boks for kreative designere

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 357,-
På lager
SKU
05212-3
   

Det spektakulære settet LEGO DOTS 41938 Boks for kreative designere passer perfekt til hobbysett-entusiaster og kreative barn. Det styrker selvtilliten deres, og de mange forskjellige delene hjelper dem å utvikle gode bygge- og designferdigheter.

Fasitløst hobbysett

Settet inkluderer et hefte fullt av kreativ inspirasjon, og det finnes også mange instruksjoner om hvordan man lager ulike romdekormodeller på lego.com/buildinginstructions. Heftet inneholder dessuten monteringsinstruksjoner til fem dekorerbare DOTS modeller – bordorganisator, seksjon med to skuffer, opphengbar meldingstavle, bilderamme og et lite brett. Barn kan bruke fargeflisene og bokstavflisene til å lage mønstre og budskap på modellene. Du kan også gi dem enda mer inspirasjon med settene Ekstra DOTS – serie 5 (41932) eller Mange DOTS (41935) som selges separat.

Det perfekte hobbysettet

Denne boksen inkluderer inspirasjon, tips og triks og gir barn muligheten til å lage dekormodeller til rommet sitt. De kan vise fram sine unike designmønstre og også dele dem med venner. Kjenner du et barn som fortjener en belønning? Overrask det med en kreativ gave med byggbare romdekormodeller, et hefte fullt av designideer og massevis av fargerike fliser.

 • Gi hobbysettet LEGO DOTS Boks for kreative designere (41938) til barn som fortjener en belønning. Inspirer dem til å være kreative og lage unike modeller som samtidig styrker designferdighetene deres.
 • Stimuler barns fantasi med fem modeller pluss inspirerende ideer til mange flere på nett. Settet inneholder over 650 fliser, inkludert 72 bokstavfliser som barn kan skrive budskap med på modellene eller andre DOTS sett.
 • Hva inneholder boksen? Mange flerfargede DOTS fliser, fem Byggbare og dekorerbare modeller til rommet, et inspirasjonshefte med flere designideer og en diamantformet flisefjerner som gjør det lett å endre dekormønstre.
 • Barn som liker hobbyprosjekter, vil garantert like settet Boks for kreative designere (41938), flisene og modellene gjør dette til en gøyal overraskelse til jenter og gutter som fortjener en belønning. Passer for barn fra sju år og oppover.
 • Dekorativt og nyttig. Dette spennende Lag det selv-settet byr på uendelig mange muligheter til fantasifull moro og selvutfoldelse. Settet er perfekt for unge designere som vil øve opp ferdighetene sine.
 • Med LEGO DOTS kan du gi barn inspirerende og praktiske hobbysett. Denne boksen med fliser, modeller og inspirasjon styrker barns selvtillit og kreative ferdigheter mens de har det morsomt.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lekens gleder. Settene innbyr til kreativitet og inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom selvlagde, tilpassede smykker og pyntegjenstander til rommet sitt.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 779
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell41938
EAN5702016915860
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.