Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DUPLO 10887 Kreativ moro stor gaveeske med 120 klosser

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 493,-
På lager
SKU
03192-144
   

Små barn elsker å bygge alle de fargerike modellene i LEGO® DUPLO® Kreativ moro. Underveis utvikler de sine finmotoriske og kognitive evner. Dette settet inneholder 120 klassiske DUPLO byggeklosser som med sine sterke farger inspirerer førskolebarn til å slippe kreativiteten løs. Kos deg sammen med barnet ditt mens dere bygger fantasifulle modeller. Settet inneholder lette tips for bygging av papegøyer, et slott, ballonger, et eple og en båt – og etterpå er det bare å slippe fantasien løs! DUPLO klosser er laget spesielt for å være gøyale og trygge for små hender.

Bygg en papegøye, en båt, en regnbue og alt mulig annet smårollingen din finner på!

Inneholder:

  • 120 LEGO® DUPLO® klosser i sterke farger som stimulerer til kreativ byggemoro.

Detaljer: 

  • Antall klosser: 120
  • Alder: fra 18 mnd

Hjelp barnet ditt med å utforske sin kreativitet og tilegne seg grunnleggende byggeferdigheter gjennom frilek.

Byggeideene viser hvordan du bygger to papegøyer (en stor og en liten), en båt, ballonger, et eple og et stort slott.

En flott byggeleke som barn kan bygge akkurat hva de vil med, fra bygninger og kjøretøy til lekedyr.

Det er gøy for smårollinger å lære gjennom lek, utvikle språkferdigheter og sosiale ferdigheter samt skape sine egne fortellinger med modellene.

Denne pedagogiske førskoleleken er en perfekt gave for smårollinger. Den er også perfekt som supplement til barnets eksisterende LEGO® DUPLO® samling.

LEGO® DUPLO® lekesett byr på uendelig mange kreative lekemuligheter som gjør smårollinger til kreative tenkere.

LEGO® DUPLO® produkter er laget spesielt for å være gøyale og enkle å håndtere for små hender.

Produktdetaljer
Modell10887
EAN5702016367805
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.