Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DUPLO Disney 10942 Minnis hus og kafé

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 572,-
På lager
SKU
05212-15
   

Leter du etter et dukkehus med Disney-magi, byr LEGO DUPLO 10942 Disney Minnis hus og kafé på massevis av muligheter for fantasifullt rollespill.

Disney-fans kan rollespille mange morsomme aktiviteter

Barn som liker Minni Mus og Dolly Duck, kan ta del i Disney-magien med dette praktiske lekesettet med hus og kafé. Settet er fullt av fine funksjoner og tøft tilbehør som inspirerer til fantasifulle fortellinger og leken læring. Enten barna koser seg med te og vafler, steller blomstene eller planlegger et overnattingsbesøk, tar den morsomme leken aldri slutt med Minni og Dolly.

Bygg ferdigheter med velkjente Disney-figurer

Alle LEGO DUPLO Disney byggesett er designet av eksperter og inkluderer kjente figurer og fantasifulle funksjoner som stimulerer foreldre og småbarn til å leke sammen og dele viktige øyeblikk i barnas utvikling. LEGO® DUPLO® Disney Minnis hus og kafé byr på grenseløs, fysisk rollespill-lek med fargerik Disney-magi.

 • LEGO® DUPLO Disney Minnis hus og kafé (10942) er et lekesett i dukkehus-stil og inkluderer masse tilbehør som passer for Disney-interesserte førskolebarn.
 • Inkluderer figurer av Minni Mus og Dolly Duck samt hus og kafé som kan bygges. Det rikholdige tilbehøret inspirerer til fantasifullt rollespill-lek, hvor barna lager og spiser mat, sover og gjør hagearbeid.
 • Førskolebarna kan samhandle med LEGO DUPLO figurene og glede seg over utallige muligheter for inspirerende rollespillbasert frilek med et sett som utvikler barnas sosiale, emosjonelle og finmotoriske ferdigheter.
 • Lekesettet kombinerer fysisk og kreativ bygging med ekte Disney-magi og byr på et engasjerende rollespillmiljø for barn fra to år og oppover.
 • Det allsidige lekesettet er 22 cm høyt, 38 cm bredt og 22 cm dypt og byr på utallige lekemuligheter.
 • Masse tilbehør, inkludert cupcaker, vafler, tekanne, vannkanne, feiekost, brød og kjøkkenmaskin, inspirerer til gøyale lekehistorier, hvor barn for eksempel kan spise frokost med en venn eller stelle blomster.
 • Enkle, trykte instruksjoner gjør det lett for foreldre å dele en gøyal byggeopplevelse med barna sine.
 • Alle LEGO® DUPLO Disney byggelekesett for små barn er designet av eksperter og inkluderer fantasifulle funksjoner og kjente figurer. De stimulerer foreldre og barn til å leke sammen og bidrar til små barns utvikling.
 • LEGO DUPLO lekesettene oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet og er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Detaljer:

 • Antall klosser: 91
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10942
EAN5702016911244
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.