Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DUPLO Disney TM 10889 Mikkes feriehus

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 427,-
På lager
SKU
05195-23
   

Besøk LEGO DUPLO Disney TM 10889 Mikkes feriehus, for ubegrenset og fantasifullt spill med Mikke Mus og hans venner. Klossene i taket kan vendes for å vise den røde sommersiden, og barn vil elske å vanne blomster med Mini mus, fly et fly med Langben og drikke te i hagen. Snu mursteinene på taket for å få en snøhvit vinterside. Byggeklossene er enkle å håndtere og utvikler barns sosiale og følelsesmessige bevissthet, samt tidlig konstruksjonsteknikker og finmotoriske ferdigheter. Dette morsomme settet inneholder 4 DUPLO-figurer. Hjelp barnet å finjustere de grunnleggende byggeferdighetene og utfordre fantasien med de fargerike klossene. Byggesettet er designet for å utvikle språklige, sosiale og følelsesmessige ferdigheter hos de alle minste.

Innhold:

  • Slede
  • 4 LEGO DUPLO figurer: Mikke Mus, Minni Mus, Langbein og Pluto
  • Sommer/vintertak

Detaljer:

  • Mål
    • Mikkes lekehus: H25 x B19 x D13 cm
    • Fly: H7 x L15 x B15 cm
  • Antall klosser: 57
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10889
EAN5702016367515
MerkeLEGO
Alder2, 3, 4, 5
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.