Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DUPLO Princess 10920 Elsa og Olafs isfest

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
12192-30
   

Elsa og Olaf fra Disney leker i snøen. Med småbarnsvennlige figurer og former er dette lekesettet perfekt for lekelystne med små hender! Kos dere med en iskrem, ta en sledetur i snøen og få igjen varmen i kroppen etterpå med en kopp deilig kakao! Med dette settet kan foreldre følge med på hvordan småbarna når viktige utviklingsmilepæler med alt fra enkle lekescener til mer komplekse og fantasifulle rollespillscenarioer. En allsidig Disney Frost-byggeleke for småbarn som byr på en hel verden av lek og læringsmuligheter.

En gøyal og byggbar pedagogisk leke for små barn og Frost-fans! Små barn når viktige utviklingsmilepæler mens de leker og har det gøy. De knytter seg tett til Elsa og Olaf, og derfor styrker rollespillingen barnas emosjonelle utvikling. Barn kan rollespille mange ulike scenarioer, fra teselskap til gjemsel blant isblokkene, og det utvikler barnas kreative og visuo-spatiale bevissthet. Alle delene er tilpasset små hender og er lette å ta opp og sette på plass. Barn kan bygge om settet for å lage sine egne fortellinger, noe som stimulerer fantasien og finmotorikken. LEGO® DUPLO® startsett og utviklende leker Disse sjarmerende, byggbare lekesettene byr på ikoniske temaer, gjenkjennelige miljøer, velkjente figurer og klosser tilpasset små hender. De stimulerer førskolebarns utvikling gjennom kreativ moro. Leken utvikler seg fra scenarioer med enkel handling til rollespill av mer omfattende fantasifortellinger, og foreldre kan bli med på leken og dele koselige øyeblikk med barna sine.

 • Inspirer til fantasifulle eventyr og leken læring med Disneys Elsa og Olaf fra de populære Frost-kinofilmene. Leken starter rett fra esken – de utviklingsmessige gevinstene varer hele livet!
 • Disneys Elsa og den søte snømannvennen hennes Olaf, leker i snøen og bygger et ishus! Med tekanne, varm kakao og kaker på bordet er alt duket for en herlig isfest!
 • La barna utforske fantasifull moro med Elsa og Olaf fra Disney. Mens de rollespiller eventyrlige opplevelser bygger de også evnen til å tenke kreativt samt finmotorikk, visuo-spatial bevissthet og emosjonelle ferdigheter.
 • Et flott LEGO® startsett for blivende byggere og små fans av Disney Frost. Dette byggbare og fantasistimulerende lekesettet består av trygge deler tilpasset småbarn og er flott som gave til jul, bursdager og alle andre gaveanledninger for barn fra to år og oppover.
 • Dette flotte byggesettet med ferdig bygd ishus er over 12 cm høyt. Det er stort nok til å stimulere til fantasifull lek, og lite nok til å pakke sammen og ta med seg overalt.
 • Krever ikke batteri. Siden denne flotte utviklende leken drives utelukkende av barns fantasi, utvikler den barns evne til å tenke kritisk og løse problemer. Leken gir barn full kontroll over alt som skal skje ... og masse moro!
 • Åpne esken, og la den fantasifulle rollespilleken begynne. Ingen komplisert tilrettelegging eller deler som er vanskelige å sette sammen. Enkle instruksjoner henter fram smilet og fengsler fantasien.
 • Gi førskolebarn en presentasjon av scenarioer fra virkeligheten, kjente figurer, søte dyr og fantasifull moro med LEGO® DUPLO® gaver for barn – byggbare lekesett som stimulerer til kreativ frilek og utvikler unge sinn.
 • LEGO® DUPLO® byggesett oppfyller de høyeste bransjestandardene. Det innebærer at de er perfekte for små barn, som kan gripe dem, sette dem sammen og ta dem fra hverandre – og sånn har det vært siden 1969!
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO® DUPLO® klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle DUPLO lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 17
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10920
EAN5702016700831
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.