Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DUPLO Town 10927 Pizzabu

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 110,-
Få igjen på lager
SKU
12192-36
   

Ha det gøy med pizza-rollespill! Dette er en gøyal matrett som mange barn kjenner godt til, og med dette flotte pizzabu-settet kan barn iscenesette gøyale gatemat-situasjoner. Rollespillmulighetene er endeløse: La kokken holde opp pizzaen for å friste kunder, server pizza ved bordet, la kokken ta seg en hvil på stolen mens han spiser yndlingsretten sin ... pizza! Det er alltid travelt i pizzabua! Ha det gøy med pizza-rollespill! LEGO® DUPLO® Pizzabu er et ideelt første byggesett for smårollinger og byr på masse lek og læring. Gi smårollinger næring for hjernen med dette lekepizzasettet! Alle barn kjenner til pizza. Og med dette flotte pizzabusettet får de servert en smakfull kombinasjon av morsom og utviklende lek som de kan dele med foreldrene sine!

Hjelp den vesle kokken din med å holde opp pizzaen for å lokke til seg kunder. Server pizza ved bordet, og la kokken ta seg en pause på stolen mens han koser seg med yndlingsmaten sin (pizza!). Den søte hunden følger misunnelig med. LEGO DUPLO Pizzabu har flotte farger og mange fine detaljer, inkludert en benkeplate i trestil. Settets deler kan flyttes om på og settes sammen på nye måter for endeløs rollespillmoro. Late som-leker – en flott gave for småbarn! Pedagogiske LEGO DUPLO leker for småbarn inneholder gjenkjennelige figurer og velkjente scenarioer. De gir barna muligheten til å uttrykke seg og leke fritt og stimulerer barnas finmotoriske ferdigheter og sosiale og emosjonelle utvikling.

 • Det allsidige settet LEGO® DUPLO® Pizzabu byr på felles rollespillmoro for småbarn, foreldre og foresatte. Denne leken er ideell som LEGO startsett og byr på masse morsom læring for barn.
 • En søt hund følger håpefullt med mens pizzabakeren tilbereder en deilig pizza i bua si. Pizzabua har en tidsriktig og fargerik design med benkeplate i trestil samt meny, bord, stol og selvfølgelig pizza!
 • Smårollingers finmotoriske ferdigheter og sosiale og emosjonelle utvikling stimuleres mens de bygger, leker, bygger om og leker nye leker med dette flotte lekesettet med mat som tema. Tilbered og server deilig pizza. Synes du hunden fortjener en liten bit også? 
 • Jenter og gutter kan iscenesette fantasifulle fortellinger med dette gøyale pizzabu-settet. De kan servere lekker late som-lek dagen lang med denne gøyale miniatyrrestauranten! En flott gave for småbarn fra to år og oppover.
 • Pizzabua er over 11 cm høy, 9 cm bred og 7 cm dyp. Lekesettet kan enkelt kombineres med andre LEGO® DUPLO® sett for å gi barn enda mer late som-lek og læring.
 • Denne pedagogiske småbarnsleken krever ingen batterier – dermed kan matleken vare så lenge barna vil! Med fysiske LEGO® DUPLO® leker kan du stimulere små barns kreativitet, fantasi og evne til praktisk tenkning.
 • Denne lettbygde LEGO® DUPLO® lekepizzeriaen kommer med enkle og lettfattelige instruksjoner som får fart på leken. Jo mer barna leker, jo flere fantasifulle situasjoner og fortellinger finner de på.
 • LEGO® DUPLO® By leker inneholder barnevennlige klosser og velkjente figurer. De utvikler barns evne til kreativitet og finmotorikk og byr på grenseløs, fantasidrevet lek.
 • LEGO® DUPLO® leker oppfyller bransjens strengeste standarder og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO® DUPLO® klosser og deler utsettes for ekstreme tester for å sikre at de oppfyller verdens høyeste standarder for sikkerhet og kvalitet, slik at du kan være sikker på at lekene er trygge for barnet ditt.

Detaljer:

 • Mål: H11 x B9 x D7
 • Antall klosser: 18
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10927
EAN5702016687903
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.